Indische Soos #8 Worstelen en boven komen. Poekoel teroesDe vrolijke noot in deprimerende tijden  Broodnodig voor  Poekoel teroes
De NS doet ook aan thuiswerken

Dit bericht werd geplaatst in Indische Soos. Bookmark de permalink .

17 reacties op Indische Soos #8 Worstelen en boven komen. Poekoel teroes

 1. R Geenen zegt:

  Doen wij dat niet allemaal. Dus, ook succes met Soos #8. Je vind het toch niet erg als ik zeg dat ik alleen die advertenties verschrikkelijk vind.

  • Boeroeng zegt:

   yippp advertenties zijn niks an.
   Ik neem ook een betaalde account over een tijdje en ik dacht dat die advertenties dan niet meer komen

   • R Geenen zegt:

    Gelukkig kan ik dat mij ook permitteren. Voor hosting, onderhoud, updates software en beveiliging, and meer betaal ik jaarlijks tussen de $1000 en $ 2000. Maar het houd mij, vooral nu, de hele dag bezig met zowel de emails als ook het editing en repareren van foto’s an het schrijven van artikelen.

    • Jan A. Somers zegt:

     “betaal ik jaarlijks” Maar dat doet u voor uzelf. Boeroeng doet het voor ons!
     ” huisvlijt” Is het effect al, onderzocht? Je kunt rare dingen krijgen hoor, daar achteronder. Ik zou dat geld eerst in de was doen!

    • R Geenen zegt:

     @Maar dat doet u voor uzelf. Boeroeng doet het voor ons!@
     O ja? Hoe komt het dan dat ik regelmatig vragen en commentaren uit de hele wereld krijgt? En dat zowel via mijn website als via mijn emails. Zelfs een enkele oude in Indonesie in de steek gelaten Indo wist mij te vinden. Over website en internet kennis gesproken!

 2. Robert zegt:

  Ja! Frappez toujours! Pukul Terus is the way to go.It’s a funny world- a man’s lucky if he gets out of it alive.

 3. Boeroeng zegt:

  Weinig te doen thuis. Ken nie naar buiten. Verveling. Lockdown
  Dan maar leuke filmpjes maken

 4. Boeroeng zegt:

  Of deze huisvlijt

  • R Geenen zegt:

   Watch out folks! Net via Wordfence, bescherming van WordPress websites een bericht ontvangen, dat er op het ogenblik door kwaadwilligen allerlei teksten en filmpjes worden gemaakt met onderliggende virussen. Ik maak in ieder geval geen meer open en delete ze meteen.

 5. R Geenen zegt:

  Via mijn website zoek ik namen en mensen. Als iemand wat weet graag. De eerste gaat over de familie Lavalette. Heb 5 opnamen ontvangen van Edu Schol. De opnamen zijn doo mij bewerkt.
  Weet iemand wie de mensen zijn? Weet iemand waar de foto met brug is genomen? Volgens Schol waarschijnlijk in Surabaya. Klik op een foto en het opens in een groter formaat. Rechts beneden klik voor commentaar. Dank.
  https://myindoworld.com/lavalette/
  .

 6. R Geenen zegt:

  Tweede verzoek is uit Indonesie. Slechts een foto, maar er is tegelijk ook de tekst.
  Herlina zoekt haar ouders. https://myindoworld.com/ouders-van-herlina/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.