update imexbo: Graven te Den Haag

..

Graven te Den Haag van Nederlands en Nederlands-Indische mensen (en ook andere Europese landen zoals Belgie, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Zweden en nog meer) en/of diegenen, die op één of andere manier bindingen hadden met voormalig Nederlands Indië, hetzij door geboorte, huwelijk, werkzaamheden of voor mijn part vakanties en er maar meteen bleven omdat ze het land zo mooi vonden en het naar hun zin hadden of gewoon omdat ze in het vaderland waar ze vandaan kwamen geen cent te makke hadden en aldaar in voormalig Nederlands Indië een beter leven hoopten te krijgen, kortom redenen te over.
En sommigen na een leven aldaar terugkeerden naar Nederland, hetzij gedwongen door omstandigheden (oorlog/bersiap/ en-of alles verloren) of gewoon omdat men het welletjes vond aldaar en in Den Haag hun leven eindigden en rusten in een eeuwige vrede op de kerkhoven Oud Eik en Duinen en Nieuw Eijkenduijnen, gelegen respectievelijk aan de Laan van Oud Eijk en Duinen en de Kamperfoeliestraat,naast elkaar gesitueerd.

Boeroeng, webmaster van het Indisch4ever weblog maakte (en is nog steeds bezig) foto’s van diverse graven en plaatste deze op het weblog onder de noemer van  DE WEDUWE VAN INDIË  en na beraad tussen Boeroeng en ondergetekende van deze website, besloten we om zijn geplaatste en nog te plaatsen artikelen ook hier op deze website http://www.imexbo.nl te plaatsen, opdat wellicht meerdere geinteresseerden het onder ogen kunnen krijgen.
imexbo.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.