De belofte van twaalf Indische kleinkinderen aan overleden opa

woutermullerlintje2
Vorige week had ik een bijzonder optreden, een muzikale bijdrage aan een uitvaartdienst in Brabant. Een Indische man van 93 was overleden en de familie vroeg mij om op zijn uitvaartdienst enkele Indische liederen te zingen  Wouter Muller 

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op De belofte van twaalf Indische kleinkinderen aan overleden opa

  1. RLMertens zegt:

    ‘een Brabantse koffie tafel etc.’- Bij het overlijden van onze (Inlandse) oma’s en opa’s jaren’50! (uitvaartcentrum PC A’dam) werd na afloop toen al; een kopje (slappe) koffie met een plakje graf cake geserveerd. Echter daarna thuis…( vooral voor hen die ver van buiten zijn gekomen)
    Onlangs meegemaakt, dat het uitvaartbedrijf de nuttiging van door de familie meegebrachte Indische snacks verbood,…. tenzij bij het uitvaartbedrijf besteld! Dus slappe koffie en een grafcake. Echter, na afloop werden de gasten bij de uitgang; lempers, pasteitjes etc. meegegeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.