Eerste Kumpulan Utrechtse Heuvelrug druk bezocht

LEERSUM Tegen de 160 mensen bezochten zondag de Indische filmmatinee in SCC De Binder. Samen keken zij naar de indrukwekkende documentaire ‘Opgevangen in andijvielucht’ over de repatriëring van ruim 350.000 mensen uit toenmalig Nederlands-Indië. Contractpension Nieuw-Wildenburg in Leersum figureerde in de film, die vele herinneringen opriep. Daarna volgde de kumpulan, waarbij onder het genot van Indisch eten en Indo-rock werd bijgepraat en gedanst door bezoekers van heinde en verre. De Kaap-Stichtse Courant

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.