crowdfunding Na de zwarte regen 

“Na de zwarte regen” is een avonturenboek over verloren geschiedenis. Het voert je mee op een zoektocht achter de werkelijkheid van alledag. Langs stoffige Hollandse archieven, naar de dampende oerwouden van Indonesisch Borneo. Daar heb ik geprobeerd terug te vinden waar mijn grootouders in de Tweede Wereldoorlog jarenlang gevangen hebben gezeten. Onderweg wil ik mijn lezers als reisgenoten meenemen in de onvoorstelbare verdwenen wereld van toen. Ook grote vragen die zich onderweg aandienen wil ik hierbij niet uit de weg gaan. Waarom lijken sommige geschiedenissen zo verrassend makkelijk vergeten te worden – niet alleen maatschappelijk, maar ook binnen families en zelfs binnen de individuele mens?
Doneer hier:  voordekunst

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.