I.M. P. de Chauvigny de Blot

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op I.M. P. de Chauvigny de Blot

 1. Boeroeng zegt:

  Nieuwe Leiders schrijft op youtube:
  De afgelopen maanden heb ik voor een nieuw project met veel inspirerende mensen gesproken. Onder andere met Paul de Blot. Zondag 15 december ’19 is hij op 95-jarige leeftijd overleden. Het docu-project komt binnenkort pas in de openbaarheid, maar in verband met zijn overlijden wil ik graag een fragment delen uit het laatste gesprek dat ik een aantal weken geleden met deze bijzondere man/mens mocht hebben.
  Dank je wel voor het delen.

  https://youtu.be/SnIcsNs-dyc

  • Piet Azijnpisser zegt:

   Tja …. een bijzonder mens is heen gegaan. Een beminnelijk mens ook. Een mens waarop de Indische gemeenschap trots mag zijn. En wat een prachtige naam. Ooit Hugenoot misschien? Een oudoom van mij heette ook zo. Nooit gekend helaas.

   Ik heb de overledene eens een handje mogen geven en even met hem gebabbeld, na een seminar over intercultureel management, in welk onderwerp hij ook autoriteit was, naast cultuur goeroes als Prof. Dr. Geert Hofstede en Dr. Fons Trompenaars.

   Paul de Blot’s uitspraken over “dankbaarheid” en “positiviteit” zouden zo als kerstboodschap kunnen worden verspreid.

   Hij ruste in vrede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.