Laatste updates van imexbo.nl

imexbo_front
November 2019  Geplaatst 01 nov 2019:
Een pagina over het verwaarloosde kerkhof van Ternate. Nu desolaat en soms dienend als stortplaats van het vuil.
Geplaatst 03 nov 2019:
Een pagina over de Eur.lagere school de Heuvelschool te Semarang  (zo genoemd omdat het terrein heuvelachtig was) met foto’s uit de Moesson en een heel klein beetje nadruk op een leerlinge Ellen Kwant en haar familie.
Geplaatst 05 nov 2019:
Een pagina Monument Tangkoeban Perahu te Lembang, opgericht ter ere aan een drietal jongens/schoolgenoten HBS Bandoeng/vrienden Hendrik Pieter Maasdam (18 jaar) en de twee broers Jan Dirk van Deelen (18 jaar) en Antonie Hendrik van Deelen (16 jaar), die hun leven verloren door gifgassen in de Kawah Ratoe. Een en ander voorzien van foto’s en enkele achtergrond details. Vader Maasdam verloor al vroeg zijn echtgenote en zijn enige zoon en stierf zelf in Ambarawa kamp 8 in januari 1945 op 73-jarige leeftijd.
Geplaatst 08 nov 2019:
Een pagina over het Warenhuis De Vries te Bandung en als extraatje iets over Toko de Vries te Bodjong/Gendingan. Met achtergrond details en wat foto’s en feiten. Te zien en te lezen op Oom de Vries en neef de Vries.
Lees verder voor meer updates

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Laatste updates van imexbo.nl

  1. De eenigste misschien nog in takt en gebruikte Europese kerkhof is in Kupang waar graf tomben van Spaanse,Portugese en Hollanders v an 15 00 nog liggen.In andere steden in Indonesia zijn kerkhoven al veranderd in super markets of andre meer nuttige gebouwen want het is juist midden in de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.