Bibian Mentel in dansshow en portret poseren

NPO 2, dinsdag 15 oktober om 20:25
In Sterren op het doek is het de beurt aan paralympisch snowboarder Bibian Mentel om een paar uur te poseren voor drie kunstenaars    Televizier.nl

Zie Bibian Mentel in rolstoeldans in show Dancing with the Stars

Op 6 maart ging de snowboardster onder het mes. “Toen is de tumor er netjes uitgehaald en dat zag er goed uit. De operatie is goed gegaan.” Toch was er wel een complicatie: “Ik voelde mijn benen niet meer.” De snowboardster kon haar benen niet meer bewegen. De artsen tastten in het duister, maar na onderzoek op onderzoek werd het probleem gevonden. Drie zenuwbanen waren beklemd geraakt. De diagnose: een incomplete dwarslaesie. Langzaamaan probeert Bibian haar benen weer te gebruiken. Nu gaat dat nog moeizaam op de brug of in het zwembad. Ook los staan probeert ze voorzichtig. “Ik hoop dat mijn zenuwen het weer gaan doen en dat ik weer kan lopen over een paar maanden. En ergens is er een klein stemmetje in mijn achterhoofd die zegt: Bieb, je gaat weer lopen. Maar officieel weten we het nog niet. Het zou zomaar kunnen dat dit het eindresultaat is.”   RTL Boulevard.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bibian Mentel in dansshow en portret poseren

 1. Erik Becking zegt:

  Is er iemand stoerder dan Bibian?!! Als Indo Kampioen worden in de sneeuw!! Daarna die ziekte. En hoe ze ermee omgaat!! Wat een klasse, wat een kracht, wat een powerlady, wat een prachtindo! Ik bid voor Bibian.

 2. Boeroeng zegt:

  citaat:
  _—-
  Er is een nieuwe tumor ontdekt bij snowboardkampioene Bibian Mentel. Haar echtgenoot Edwin Spee deelt dinsdag op Facebook dat er een gezwel is aangetroffen in een wervel van haar onderrug.”Na de euforie van afgelopen zaterdag, toen Bibian en Joost op een geweldige manier een ticket wisten te veroveren voor de finale van Dancing With The Stars, kwam maandag de man met de moker weer voorbij”, schrijft Spee.
  NU.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.