Bosbranden Indonesië

NOS:
De politie in Indonesië heeft bijna 200 mensen opgepakt vanwege de enorme bosbranden in het land. De politie zegt dat er 185 arrestaties zijn verricht en dat er naar vier bedrijven onderzoek wordt gedaan.
(…)
De branden verspreiden een dikke smog over Zuidoost-Azië en leiden op veel plekken tot een ongezonde luchtkwaliteit. De autoriteiten hebben duizenden mensen ingezet om de bosbranden op de eilanden Sumatra en Borneo te bestrijden.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bosbranden Indonesië

  1. Robert zegt:

    To create a little tree and a little flower is the labor of ages.

  2. Terwijl we massaal uitgeven voor de bosbranden in de Amazonegebied, zijn daar op Zuid Sumatera en Midden-Kalimantan ook flinke bosbranden. Ik heb op Twitter gelezen dat de kinderen daar op ZuidSumatera niet naar school gaan (Sekalah Dasar), en dat de luchtkwaliteit in Palangkaraya waar de regering naar toe wilt gaan verhuizen heel erg slecht zijn. Terwijl op Java misschien ook een beetje last van smog kan hebben.Maar hopelijk kunnen de 25 duizend petities gaan helpen (ik weet alleen niet of de link via twitter elkaar mee te maken kan hebben) https://twitter.com/CNNIndonesia/status/1174318062578700293

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.