Lieverd, ik heb een beetje kanker

NRC:
Lieverd, ik heb een beetje kanker,” zei arts en publicist Ivan Wolffers zestien jaar geleden tegen zijn vrouw, de schrijfster Marion Bloem. „Nee, daar wen je nooit aan.”

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Lieverd, ik heb een beetje kanker

  1. R Geenen zegt:

    Voor mij is het toch wel leuk om over het nichtje van mijn vrouw te lezen. Ik ken vooral haar opa en oma erg goed.Nu moet ik toch even aan de woorden van Marion denken en vervolgens wat mijn vrouw zei. Mijn vrouw en ik schelen 8 jaren. Dus heb ik eens gezegd, dat ik wel eerder dood ging dan zij. Nee zij ze, want dan ga ik ook dood. Ik heb toen haar gezegd, dat dat niet nodig is, want ik laat haar goed achter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.