8 sept Indofilmcafé ‘Aruna dan lidahnya‘

Epidemioloog Aruna (Dian Sastrowardoyo) wordt uitgezonden om een uitbraak van de vogelgriep in Indonesië te onderzoeken. Haar vriend Bono (Nicholas Saputra), kok van beroep, gaat mee op reis vanwege zijn culinaire zoektocht naar een nasi goreng recept. De situatie wordt ongemakkelijk wanneer Aruna’s oude geliefde Farish (Oka Antara) zich bij hen voegt om Aruna’s werk te evalueren en ze ontdekken dat de overheid geen zuiver spel speelt.

In Indonesië is een overweldigende varieteit aan culturen, wat zich onder andere uit in de diversiteit van de keuken. Gebaseerd op de bestseller van Laksmi Pamuntjak, maakt Aruna de droom van elke eetliefhebber waar. Aruna & Her Palate is een culinaire roadmovie, opgevrolijkt door de aanstekelijke chemie tussen de hoofdrolspelers. Regisseur Edwin (Bekend van Posesif) blijft rebels, want onder het oppervlak van het verhaal van een haperende romance klopt een politiek hart voor de toestand van het land.

Lengte 106 minuten. Indonesisch gesproken, Engels ondertiteld.
IndoFILMcafé vindt plaats in LUX-Mariënburg, Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen. aanvang: 19.30 uur,  toegangsprijs: € 10,00.

Voor meer informatie: info@indofilmcafe.nl, www.indofilmcafe.nl of www.lux-nijmegen.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.