Giant sea wall ‘must be built quickly’ to stop Indonesian capital sinking

The giant sea wall project in Jakarta was initially intended to resemble the mythical bird of Garuda.It is currently entering the second phase of development, involving a 2,000-hectare reclamation project in Jakarta Bay. A 20 km outer sea dike will also function as a toll road  Indonesia Expat

A giant sea wall around the sinking capital of Indonesia must be built quickly to prevent swathes of the city being submerged, the country’s president warned on Friday. The Independent

De nieuwe hoofdstad van Indonesië zal op het eiland Borneo liggen. Dat heeft de regering van het land maandag besloten.Volgens het Indonesische staatspersbureau Antara heeft de regering van president Joko Widodo nog geen stad gekozen, maar is wel besloten dat de nieuwe hoofdstad in Kalimantan zal liggen, het Indonesische deel van Borneo.Rudy S. Prawiradinata, de staatssecretaris voor Ontwikkelingsplanning, bevestigde het nieuws namens de regering. Hij stelde dat zijn departement zorg zal dragen voor alle voorzieningen met betrekking tot de overdracht van de hoofdstad.  nu.nl

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.