Indonesia actueel

Baiq Nuril, a woman who was sentenced to six months in prison for defamation for recording her boss’ sexual harassment on tape, is set to see her highly-criticized conviction nullified after the amnesty granted to her by President Joko Widodo was approved by parliament yesterday and should be finalized today.  Coconuts Jakarta

Indonesië ligt rond de evenaar, en nagenoeg hele land heeft een tropisch klimaat met temperaturen overdag het hele jaar rond of net boven de 30°C. Er zijn twee seizoenen, de regentijd en de droge tijd, maar die zijn niet in het hele land op hetzelfde moment.   In de Archipel

Adolf Heuken who was born in Germany, July 17, 1929, was an Indonesian citizen. He was renowned as an author of books regarding the history of Jakarta. His books included Tempat-Tempat Bersejarah di Jakarta, Gereja-gereja Bersejarah di Jakarta, and Sejarah Jakarta dalam Lukisan dan Foto.  Tempo.co

Het door de stichting Child Support Indonesia gesteunde ziekenhuis op het eiland Batam in Indonesie heeft een bijzondere oorkonde gekregen van het agentschap voor kernenergie en straling in Jakarta.   Ede Stad

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.