Familiedag Stichting Pelita, 13-07-2019


Voor de vijfde keer organiseerde  Stichting Pelita, met de vrijwilligers van Masoek Sadja Rijswijk, de Indische familiedag. Dit jaar werd het in Museum Sophiahof te Den Haag gehouden. Toko Jaya was aanwezig met lekkere Indische snacks en cendol. In de tuin waren een aantal kramen aanwezig; Kim stond er met haar sierraden, Marc Tierolf van Oma Miet gaf kookdemonstraties (heerlijke kerak telor maakte hij) en natuurlijk was ook zijn ketjap sedeng te proeven en te koop, Daan Goppel stond er met zijn becak en zijn boeken en ook Stichting Tileng had er een plekje gekregen. Stichting HALIN had binnen een plaatsje gevonden en boven kon je je ook nog lekker laten pijit door Jenny Troenodikromo. Er was een dansvoorstelling en Daan Goppel hield een voordracht over zijn recente verblijf in Jakarta en las enkele stukken uit zijn boek Knalpot voor en Wies Koppijn droeg een paar gedichten voor van Henk Weidema, de ‘dichter van Rijswijk’. Natuurlijk was er ook volop gelegenheid om te dansen op de muziek van Stardust Express.

Al met al was het een geslaagde middag! Foto’s zijn hier te zien: https://photos.app.goo.gl/W5Y14xNBVwkxzmbg9
Camera en verslag:  Ellen.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Familiedag Stichting Pelita, 13-07-2019

  1. lodia bulham zegt:

    her c wad inderdaad een zeer geslaagde middag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.