Eric Schneider neemt afscheid bij Indië monologen

Eric Schneider neemt afscheid van het toneel na dernière Indië monologen

 Na bijna 60 jaar op het toneel te hebben gestaan heeft de 84-jarige acteur afscheid genomen van het podium. 19 mei was zijn laatste optreden tijdens de dernière van de Indië Monologen in de theaters.  Behalve Schneider traden ook Mei Li Vos, Adriaan van Dis en Thom Hoffman op. Het geheel stond weer onder muzikale leiding van Erwin van Ligten en Astrid Seriese. Speciaal voor deze editie betrad Schneider na 5 jaar opnieuw het toneel met een monoloog over zijn Indisch verleden. Hij kreeg een staande ovatie na zijn optreden!

Na afloop van de voorstelling werd Schneider nog extra in het zonnetje gezet. Cees Debets, directeur van het Nationale Theater, gaf hem een gouden kaart (voor 2 persosnen) voor het leven, zodat hij altijd  naar het theater kon gaan. Hierna werd Schneider naar een plaatsje op de 1e rij gedirigeerd en Thom Hoffman hield op het podium een speech. Zie het filmpje! Uiteraard volgde er weer een staande ovatie en Schneider bedankte een ieder voor de belangstelling en de komst naar het theater. Niet alleen nu, maar ook voor de komst naar zijn vorige voorstellingen, al die jaren lang. En als dank en symboliek kregen alle bezoekers op de eerste rij een hand van hem.

Verslag , foto’s/film van Ellen : https://photos.app.goo.gl/oRRMNPA8rN5i9xJN7

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Eric Schneider neemt afscheid bij Indië monologen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.