19 mei SBS6, Documentaire Ivana Smit

Het is misdaadjournalist Thijs Zeeman, onder meer bekend van het programma Gestalkt!, gelukt om het gezochte echtpaar Johnson op te sporen. Alexandra en Luna Johnson zijn de personen die het overleden fotomodel Ivana Smit voor het laatst levend hebben gezien.

De achttienjarige Ivana Smit werd in december 2017 dood gevonden na een val van de 20e verdieping van een hotel in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Bij het echtpaar Johnson had Ivana de nacht doorgebracht en zijn dus de laatsten die haar levend hebben gezien.

In de documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit doet hij hiervan verslag. In de documentaire gaat Thijs Zeeman op zoek naar de waarheid achter de dood van Smit: Wat is er die bewuste avond met Ivana gebeurd en welke rol hebben de Johnsons hier in gespeeld?
De mysterieuze dood van Ivana Smit is zondag 19 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. gids.tv

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.