Bewoners van Kembang Baru voelen zich al tien jaar senang in Holtenbroek 

Wie zich altijd al heeft afgevraagd wat er achter de fraaie, grote Balinese deuren van Kembang Baru zit, heeft daarvoor op 23 juni gelegenheid. Dan vieren de bewoners van het appartementencomplex voor Indische senioren het tienjarig bestaan met een Pasar Kecil, een kleine feestelijke markt.Met twee vriendinnen vatte Sonny Bagaya ruim tien jaar geleden het idee op voor een seniorencomplex voor mensen met een Indische achtergrond.  De Swollenaer

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bewoners van Kembang Baru voelen zich al tien jaar senang in Holtenbroek 

 1. Toby zegt:

  Kan iedereen zich hiervoor inschrijven of heb je een doktersverklaring nodig zoals bij de andere Indische Tehuizen. Weet iemand dit?

  • Joyce Eva zegt:

   U kunt zich inschrijven bij de Woonzoeker te Zwolle . Het gebouw is van SWZ, het is een gewoon wooncomplex met 35 zelfstandige appartementen voor Indisch/ Molukse ouderen.Het is géén verpleeghuis of verzorgingshuis, als u hulp nodig hebt schakelt u zelf thuiszorg in. Als u reageert op een vrijgekomen appartement moet u wel in een aparte mail naar SWZ aangeven dat u gebruik wenst te maken van de voorkeursregeling i.v.m. Indische/ Molukse afkomst.

 2. Clark Nowack zegt:

  Sorry maar dit is compleet niet waar. Die ‘vriendinnen’ bestaan niet of liegen voluit. Het echte ontstaan ligt bij geheel andere personen. Namelijk die de mooie deur hebben laten ontwerpen en naar Nederland hebben laten overbrengen. Vraag naar even na aan die ‘vriendinnen’ welke houtbewerker de deur heeft gemaakt. Met naam en toenaam graag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.