10 mei taxatiedag

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 10 mei taxatiedag

  1. Loekie zegt:

    Wellicht een idee dat de heren een paar dagen de verschillende musea en instituten bezoeken om de aldaar aanwezige roofkunst te taxeren. Dan krijgt men een idee of het in alle gevallen wel om kunst gaat en zo ja, wat de totale waarde is.

    • Tolol de zondagsschilder zegt:

      Beetje omslachtig vind je niet Loekie ? Alle musea hebben gedetailleerde inventaris lijsten aan de hand van die lijsten ,kun je eventuele roofkunst er uit schiften ,stuk makkelijker en wat die taxatie dag betreft ,beide heren zitten alleen in het hoge segment ( Raden Saleh ) Dus kom in hemelsnaam niet met je bergen en sawahs aankakken ,ze flikkeren het zo in de Lijnbaansgracht ( voor de deur) Trouwens zo groot is die galerie van si Frans niet eens ,dus je moet eerst een afspraak maken ,kunnen ze je meteen vertellen of het zin heeft langs te komen .Deze heren zoeken niet de Indische taart maar de kersen erop ( logisch)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.