Millie’s Indische Keuken

De liefde voor de Aziatische keuken is door haar met de paplepel ingegoten. Als kind zat ik regelmatig bij mijn moeder op het aanrecht en keek hoe zij lekkere gerechten bereidden. Na vele jaren werk als secretaresse wilde ik meer vanuit m’n hart werken. Met Millie’s Indische Keuken werd mijn hobby ook m’n werk. Ik geniet iedere dag van heerlijke smaken en geuren die ik graag met je deel. Millie’s Indische Keuken

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.