Update Kumpulan 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) | Stichting Tileng

We hebben weer een prachtig programma kunnen samenstellen.De middag wordt geopend door het KvO-duo (Klanken van Oorsprong), bestaande uit Hans Bax en Eddy Chatelin. Hans Bax heeft o.a. gespeeld bij de Tielman Brothers, Javalins, Real Room Rockers, Real Indorockers, The Legends en diverse andere bands en treedt nog regelmatig op. Eddy Chatelin, oprichter en muzikaal leider van de EDDY C band, heeft ook bij de Tielman Brothers gespeeld. Hij was 15 jaar toen hij als jongste bandlid van de destijds nog onbekende band The Crazy Rockers de sologitaar bespeelde, nu misschien wel de oudste Indorock-band die nog actief is. Hij behoort tot de harde kern, samen met zanger Woody Brunings.   Stichting Tileng

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.