Wat is er met jou aan de hand? Er is iets aan jou, iets oosters misschien?

Beroep: Ik geef healing en coaching. Daarnaast ben ik net moeder geworden.Wat maakt jou Indisch?Behalve dat ik van rozenwater hou? Tja, dat weet ik niet en het is ook heel moeilijk te zeggen. Ten eerste natuurlijk mijn afkomst; mijn vader en mijn opa komen uit Surabaya. Maar het is meer dan dat. Ik voel me gewoon thuis bij Indische mensen en met Indisch eten. HoezoIndo

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.