Film Buitenkampers op Netflix_nederland


https://www.netflix.com/nl/title/81014705

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Film Buitenkampers op Netflix_nederland

 1. Indisch4ever zegt:

  De film is ook te zien bij de Amerikaanse Netflix.
  Gecheckt door iemand in Amerika.
  Prima voor de jongeren die geen Nederlands kennen .

 2. Mike Saliha zegt:

  Ik weet het niet hoor, ben zelf Molukker maar Indonesisch Nederlands ?
  Dat bestaat helemaal niet.
  Het is Nederlands Indisch.
  Wat een cultuurbarbaren

  • Bert zegt:

   Ach ja mensen uit India ,die hier Nederlands spreken noemen zichzelf Indisch ,ook de Belgen hebben het als ze over mensen uit India spreken over Indische mensen ,een Molukker of een Indo weten natuurlijk beter maar kun je mensen uit India ,Belgie of wat voor ander buitenlands land het kwalijk nemen dat ze bij het woord Indisch meteen aan India denken ? Indonesisch Nederlands klinkt inderdaad vreemd in onze ( Moluks/Indo oren ,horen we niet graag om een lang verhaal kort te maken Mike Saliha HET IS NEDERLANDS INDISCH !

   • Arthur Olive zegt:

    Iemand uit India wordt East-Indian genoemd in America en een Indiaan wordt American Indian genoemd. Wij Indo’s worden Mexicaan genoemd en als je het over Java hebt dan denken ze meteen koffie of Starbucks.

    • Bert zegt:

     Ha ha ha die rechtse Indo,s uit Amerika hebben wel gevoel voor humor ,ontbreekt een beetje bij linkse Indo,s uit Nederland ,ja pak Olive had u die Agaten bijlen uit Manokwari maar niet geruild ,had u er eentje naar mij kunnen gooien .

    • Arthur Olive zegt:

     Tja pak Bert, wist ik dat Karl May die boeken in de gevangenis had geschreven.
     Ik heb over de tijd nog al wat Papua kunst weggegeven. Het enige wat ik nu nog over heb zijn mooie groene schelpen, mata bia. Het is het deksel van een zeeslak waar ik zelf voor gedoken heb.

    • R Geenen zegt:

     @@Wij Indo’s worden Mexicaan genoemd @@
     Heb dat zelf nog nooit gehoord of ondervonden. Alleen Norman de Buck, de Indo movie star, die verscheidene films achter de rug heeft, waar in hij als Mex cowboy heeft gespeeld, wordt door ons plagende wijs als wetback uitgemaakt. De laatste tijd helemaal vanwege Trump zijn muur.

    • Jan A. Somers zegt:

     “denken ze meteen ” Ja, Javaanse jongens!

    • Robert zegt:

     “Do you speak Mexican” vragen ze mij hier in de U.S. Mijn antwoord is: ik spreek Mexican, Spanish and English. Alle mensen van beneden San Ysidro,CA. worden “Mexicans” genoemd, a general denomination for Latinos. die uit vele Latijns-amerikaanse landen komen en die niets met Mexico te maken hebben.

    • Arthur Olive zegt:

     Maybe because many of them park their cars on the front lawn too.

    • R Geenen zegt:

     Parking on the front lawn is forbidden in Glendora. But you are right because Azusa, where the majority of people (more than 60%) are from Mexican decent, park their cars on the front lawn. Funny is when you know where the word AZUSA comes from: From “A to Z USA”

 3. Bert zegt:

  Tja zo zit het leven in elkaar ,die gladviolen van het museum hebben 2 kostbare Agaten bijlen geruild voor 2 waardeloze boekjes van Karl May ( Pleur zijn boeken maar door de play ) Maar door die boeken van Karl May is de interesse van die kleine Indische jongen uit Manokwari in Amerika gewekt met nu als resultaat dat die Indische jongen een heuse Amerikaan is geworden zelfs zijn vrouw is Amerikaanse ( Maar die was het al ) Dat Pak Olive is de goena goena van die 2 Agaten bijlen !

 4. Jan A. Somers zegt:

  Ik heb geen netflix, en ga me er ook niet op abonneren. Heb aan mijn standaardprogramma’s genoeg, betaald uit mijn belastinggeld.

  • R Geenen zegt:

   @@Heb aan mijn standaardprogramma’s genoeg, betaald uit mijn belastinggeld.@@

   Meneer Somers, aub, leef de paar jaren en dagen. Het heeft niets te maken met programma’s genoeg. U heeft de blanda zuinigheid overgenomen en vergeet dat elke morgen een andere dag is.
   Geniet nu van uw centjes, want misschien is er voor u en een ieder boven de 80 geen morgen meer.
   A v/d Broek: er is, constateer ik, toch een verschil tussen de Indo in NL en in CA. De man van mijn nicht, die 91 werd, wilde geen cadeaus hebben. Wel, aan het einde van de party kreeg hij een zak met gesloten enveloppen. Hij kreeg cash meer dan $500.
   Geniet vandaag, morgen is zo voorbij!

   • Jan A. Somers zegt:

    Niks zuinig. Ik heb het veel,te druk met dingen die ik leuk/nuttig vind. Dan ga je toch geen geld uitgeven voor niks? Mijn gemiddelde avond: Beginnen aan de krant. Koffie drinken. Achtuurjournaal op TV. Verder met de krant. Moeilijke krantenpuzzel af maken waar Zeeuws meisje aan begonnen is. Douchen en naar bed. TV-Nieuwsuur, TV-West, SBS Hart van Nederland, Omroep Zeeland, Een (= België nieuws). Wel te rusten. Ziet u een gat voor Netflix?
    “kwalijk nemen dat ze bij het woord Indisch meteen aan India denken ?” Dat kan ik een Nederlander niet kwalijk nemen. Indische ambassade = ambassade van India.

    • R Geenen zegt:

     @@Wel te rusten. Ziet u een gat voor Netflix?@@

     Ja, Netflix en dan wel te rusten. (voor de afwisseling en eenzijdigheid)

    • Jan A. Somers zegt:

     “en eenzijdigheid” En dan moet ik nog gaatjes vinden om een boek te lezen. In mijn omgang met anderen blijkt het met die eenzijdigheid best mee te vallen.

  • Anoniem zegt:

   @ Ik heb geen netflix, en ga me er ook niet op abonneren.

   # Eigenlijk is dit voorlopig het laatste stukje in de evolutie vd beeldregistratie die begon met de camera obscura, sepia foto’s, stomme film enz. .. dvd’s en tv kabeldistributie van films. Nu dus het online streamen via laptop, smartphone e.d. Later misschien holografisch afgespeeld?
   Voor het geld …ca € 11 p/m hoef je het niet te laten om met de tijd mee te gaan😉

 5. Robert zegt:

  Life is short, but its ills make it seem long. ” Do unto others as you would like them do unto you”

 6. In Amarika was ik vaak in het Spaase aan gesproken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.