Nieuwsbrief Moluks Historisch Museum

We wensen de lezers van de Nieuwsbrief alle goeds in 2019. Voor MHM wordt 2019 een belangrijk jaar, vertelt directeur Nanneke Wigard in een uitgebreid interview. We zijn er trots op dat we in deze Nieuwsbrief weer succesvolle initiatieven uit de Molukse gemeenschap mogen aankondigen, zoals de reprise van theatervoorstelling ‘Aan de andere kant’ en de nieuwe voorstelling van The Brothers Timisela. En noteer vast 31 maart in uw agenda voor een speciaal programma van ‘Mahina – Een ode aan de vrouw’, gecombineerd met de herdenking van de aankomst van Molukkers in 1951. Fashion Designer Mirjam Manusama sluit de reeks interviews in het kader van het 200ste sterfjaar van Martha Christina Tiahahu af en Fridus Steijlen besteedt in zijn column aandacht aan de kerusuhan, deze maand twintig jaar geleden.  Nieuwsbrief januari 2019

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.