Mail

Mail 1
Hallo! Mijn naam is Janine Rijksen, dochter van Rijk Rijksen, zoon van Juul Gout… Ik ben op zoek naar familie van mijn vader Rijk. Kunnen jullie mij verder helpen? Hartelijk dank alvast! Groeten Janine Rijksen

Mail 2
Goedendag lieve mensen, willen jullie zo lief zijn mij info te geven
over Harderwijk en de Indische gemeenschap? Ik zou er best willen wonen.
In afwachting op jullie antwoord teken ik met vriendelijke groet,
Lucette Schotel ( De Tokèh Vertelt)

Mail 3
Bung , dit kreeg ik gisteren toen we naar mijn zus gingen in Zoetermeer
Mijn broertje was bij familie geweest in Californië … Op Hawaii heb ik ook familie

Dit is de binnenkant en achterkant van INTERNATIONAAL TIJDSCHRIFT DE INDO … DEC. 2018

Mail 4

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mail

 1. Dave Gout zegt:

  Dag Janine, Rijk Rijksen (1940) is zoon van Willem Johannes Rijksen (1899-1959) en kleinzoon van Rijk Rijksen. Heb je enig idee hoeveel personen Rijk Rijksen heten? Stuur me een pm als je meer wilt weten: dhgout@gmail. (com)

  • Catherine zegt:

   Dag Dave, i.p.v mijn dochter Janine geef ik je antwoord. Natuurlijk wil Janine meer weten over fam.Rijksen. Want haar vader Rijk Rijksen is hertrouwd en woont op Aruba. Ik zelf heb de fam. Gout vrij goed gekend m.n Oom Henk en tante Pop; Ron en Ciska; Adik, Tino en Meiske…Irene; Trix en Lily…
   Mocht je meer info hebben over fam. Rijksen dan lezen we het graag.
   Alvast hartelijk dank!
   Catherine Zanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.