8 jan theaterstuk Senang

In hoeverre zijn zij nog Indisch en waar begint 100% Nederlands zijn?
Dubbelbloed duo Heeg en  Patijn maakt korte metten met een Indische geschiedenis die onzichtbaar in hun genen ligt opgeslagen. Generatie 3 zwijgt niet langer maar vraagt, poert en confronteert. Krachtig en kwetsbaar. In een dialoog over identiteit die nieuwsgierig maakt. Met rake klappen op Kendangdrums en zoete pianoklanken troeven de twee elkaar af. Tintwisselingen tussen tropen en motregen. Met goeie grappen en pijnlijk zwijgen. Hoe senang voel jij je als je jezelf ziet door de ogen van iemand anders?   Theater Bellevue

In Senang spelen Nynke Heeg en Klemens Patijn met het verhaal van hun Indische ouders en grootouders. Een groep, niet allochtoon niet autochtoon, met een flink vermogen om stilzwijgend op te gaan in de Nederlandse samenleving. Lees ook dit artikel: Dit is hoe Airbnb de economie van Amsterdam met €380 miljoen stimuleert Nynke en Klemens zijn op het toneel alles behalve geruisloos. Met rake klappen op de Kendangdrums en zoete pianoklanken troeft het duo elkaar af. De twee lonken lieflijk met de klanken van Indorock en geven adem aan een verzwegen schreeuw. verkeersbureaus.info

(zie het interview in de Moesson van december)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 8 jan theaterstuk Senang

  1. Anoniem zegt:

    Als je die vent ziet liggen, dan voelt hij zich wel senang natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.