Johnsons: ‘Ivana Smit is niet over balkonrand gegooid’

 © Privéfoto :Ivana Smit de avond voor haar dood

Ivana Smit is niet over balkonrand gegooid’De dood van het Nederlandse fotomodel Ivana Smit in Kuala Lumpur is met raadselen omgeven. Het Amerikaanse echtpaar Alex en Luna Johnson doorbreekt nu het stilzwijgen. ,

De 18-jarige Ivana Smit viel op 7 december vorig jaar van het balkon van het appartement van de Johnsons op de 20ste verdieping van een appartementencomplex in Kuala Lumpur na een wilde nacht vol seks, drank en drugs. Haar lichaam werd ’s middags naakt gevonden. De Johnsons zeggen dat ze sliepen en niets hebben gemerkt. Een ongeluk, oordeelde de Maleisische politie, maar volgens de familie Smit zijn de Johnsons verantwoordelijk voor de dood van hun dochter. Het fotomodel zou overleden zijn in het appartement, waarna Alex en Luna zich koelbloedig ontdeden van het lichaam door de vrouw naakt over de rand van het balkon te gooien. Politiefunctionarissen zouden zijn omgekocht om het op een ongeluk te laten lijken.  AD.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Johnsons: ‘Ivana Smit is niet over balkonrand gegooid’

  1. Boeroeng zegt:

    ‘Alex Johnson is een lafaard die misbruik maakte van Ivana Smit’De reactie die Alex en Luna Johnson aan het AD gaven over de dood van Ivana Smit en de verdenking tegen hen heeft de toorn gewekt van Sankara Nair, de advocaat van de familie van Ivana Smit. ,,Alex Johnson is een lafaard die gewoon misbruik heeft gemaakt van een 18-jarig meisje.” Dat zei Nair vanochtend in de rechtszaal in Kuala Lumpur.  AD.nl

  2. Boeroeng zegt:

    De patholoog die oordeelde dat het Nederlandse model Ivana Smit afgelopen december in Maleisië was overleden na een val van grote hoogte, heeft het lichaam van de jonge vrouw pas een dag later later onderzocht. Ze heeft niet ter plekke de situatie kunnen bekijken of de temperatuur van het lichaam kunnen meten.    AD.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.