Bibi Breijman vreesde voor het leven van haar vader

Realityster Bibi Breijman (27), die samen met Waylon een eerste kindje verwacht, vreesde vorige maand voor het leven van haar vader Raymond. Hij verbleef ten tijden van de aardbevingen rondom Lombok op een van de omliggende Gili-eilanden. ,,Ik dacht, dit is misschien wel de laatste keer dat ik zijn stem hoor.”Bonne Kerstens 28-09-18, 21:40 Het waren angstaanjagende uren die vader Raymond Breijman uit Zoetermeer vorige maand meemaakte op een van de Gili-eilanden, waar hij na een reis door zijn geboorteland naar toe was gegaan om even uit te rusten. Nauwelijks een paar uur aangekomen werd het eiland waar hij verbleef getroffen door een zware aardbeving, zo schrijft zijn dochter in een emotionele post op haar Instagramprofiel.     destentor.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.