Er is iets aan jou, iets oosters misschien?

Wat maakt jou Indisch? Behalve dat ik van rozenwater hou? Tja, dat weet ik niet en het is ook heel moeilijk te zeggen. Ten eerste natuurlijk mijn afkomst; mijn vader en mijn opa komen uit Surabaya. Maar het is meer dan dat. Ik voel me gewoon thuis bij Indische mensen en met Indisch eten. Wat is je lievelingsgerecht? Behalve pizza? Peppesan   HoezoIndo

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Er is iets aan jou, iets oosters misschien?

  1. Gerrie Overweg zegt:

    Herkenbaar

  2. Soto ajam, mag je me ook voor wakker maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.