Project 30 Dagen Op Zee

Op volle kracht vooruit: ‘30 dagen op zee’
In 2016 is het Indisch Herinneringscentrum gestart met de uitvoering van dit project: een interactieve website waarop de bezoeker kennis rond en over de naoorlogse repatriëring (1945-1967) van Indië/Indonesië naar Nederland visueel gaat ‘beleven’ en waar voor het eerst de repatriëringslijsten op één centrale plaats kunnen worden geraadpleegd.

Projectleider Margaret Leidelmeijer:  Op volle kracht vooruit: ‘30 dagen op zee’ Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het project 30 dagen op zee. Het bedrijf Ilumy die voor ons de applicatie ontwikkelt, heeft de laatste maanden flinke voortgang geboekt. Het is natuurlijk nog niet af, maar het is prachtig om te zien hoe de applicatie werkt. Om een indruk te krijgen is hier een demo te zien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.