Fotocampagne 15 augustus

Formulier in te vullen, gmailadres vereist.
Of mail naar campagne15augustus@gmail.com om het formulier aan te vragen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Fotocampagne 15 augustus

  1. Loekie zegt:

    Welke halve zool heeft dit nu weer verzonnen?

  2. Ron Geenen zegt:

    Ja, ik kom even naar Amsterdam.

  3. Toby zegt:

    Jaren geleden heeft een beroemde fotograaf op de pasar malam foto’s gemaakt van mijn moeders handen, hij was er zooo lang mee bezig en de assistente fluisterde me in: hij vindt jouw moeders handen fascinerend, nou ik ook natuurlijk, tenslotte was het mijn moedertje. Er zou een boek van uitkomen en ik hoopte de foto te mogen bestellen. Tot mijn stomme verbazing hebben we er nooit meer iets van gehoord en mamma is al,8 jaar in de hemel. Mam je mag hem een ketok op Ijn hoofd geven hoor, doe maar niet te hard, anders wordt men weer kwaad op mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.