voor Oma’s – Indische Schrijfschool 

 Indische Schrijfschool :
Lieve Oma, mag ik even vertrouwelijk met u praten? Het gaat over uw oude foto’s, de brieven en al die dingen en de familieverhalen. U zou nog altijd een keer alles inplakken en u zou nog altijd een keer alles opschrijven. Maar hoe gaat dat…  Het komt er gewoon niet van. Dan is er weer dit, dan is er weer dat, er is altijd wat. De tijd gaat zo snel. Wanneer u over vroeger vertelt, beseft u dat u nog heel veel weet. Wie wie was. Wat wanneer gebeurde. En ook wat er daarna kwam. Familieverhalen zijn belangrijk.  De ene generatie heeft invloed op de andere. Op wie lijken uw kleinkinderen? Weten ze dat? Wat wéten uw kleinkinderen en uw kinderen van de familie vroeger? Straks komen ze eindelijk met vragen en dan bent u er niet meer om de antwoorden te geven.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.