Mail

Marcel mailt:
In de laatste week van juni neem ik weer als wielrenner deel aan de www.stelviochallenge.nl. Met dit evenement willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Pim Foundation. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van gehandicapte en ernstig zieke kinderen. Een berg op fietsen is voor mij geen belangrijke prestatie, maar wel het werven van sponsors. Dus help de Pim Foundation, door dit bericht te delen en mij te sponsoren via https://www.stelviochallenge.nl/deelnemers?deelnemer=646 Reis en verblijf regelen de deelnemers zelf. Die kosten zijn dus voor eigen rekening. Alvast bedankt! Marcel

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.