Hoe gaat het nu met Dewi Pechler uit het eerste seizoen van ‘Idols’?

In de rubriek ‘Kindster’ zoeken we uit hoe het nu gaat met bekende Nederlandse kinderen. Vandaag Dewi, die op haar negentiende meedeed aan het eerste seizoen van ‘Idols’. 08.06.2018 | 12:29 uur | Yara Mureau Dewi Pechler (34) doet alles wat met zingen te maken heeft, is alleenstaande moeder, en o ja, ze doet ook nog mee met het nieuwe seizoen Adam zkt. Eva VIPS. Kortom: ze zit niet stil… lindanieuws.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hoe gaat het nu met Dewi Pechler uit het eerste seizoen van ‘Idols’?

  1. Loekie zegt:

    Aaah, Dewi doet mee met Adam zoekt Eva. Dat betekent dat ze voor langere tijd spiernaakt te zien zal zijn, veelal tegenover een even spiernaakte man en dat om te zien of zij bij elkaar passen. Misschien vraagt ze hem ook wel of hij van rawon en tahoe koepat houdt…Als de stiefkinderen overzee en omstreken dat ook willen zien, moeten ze nu al een ontvangst regelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.