Terugblik op de benefiet van 10 mei 2018 

Wat een feestje was het, afgelopen donderdag 10 mei, op de benefiet kumpulan t.b.v. Stichting Tileng. De zaal van het Cultuur en Denksportcentrum in Den Haag was goed gevuld en de sfeer was fantastisch. Dat kan natuurlijk ook niet anders met rasmuzikanten zoals The Real Indorockers, Edu Schalk en onze ambassadeur Wouter Muller met zijn band. Ook Hetty Naaijkens was aanwezig om over haar nieuwste documentaire ‘Klanken van Oorsprong’ te vertellen. En wij hadden de primeur, de trailer werd voor het eerst vertoond! Niet alleen de muziek op het podium, maar ook deze trailer maakte veel los.  Stichting Tileng
Foto: Gastvrouwe Ellen Mierop    Zie nog meer foto’s.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terugblik op de benefiet van 10 mei 2018 

 1. B. Heijden zegt:

  Een onbescheiden vraag, zag een foto van mevr. Ellen Mierop. In haar fam. soms ook een Paul Frederik Lodewijk Mierop gehuwd met Sophia Wilhelmina Lamberdina van Ginkel. Dit i.v.m. fam. onderzoek S.W.L. van Ginkel, is zij een dochter van Willem Alexander van Ginkel en Sitie ? W.A. v. Ginkel is nl. fam. van mijn moeder. Mijn hobby Genealogisch onderzoek v.d. fam van Ginkel uit vnl.
  Sumatra’s Westkust. Gegroet Ben Heijden.

 2. Ellen zegt:

  Paul Frédéric Lodewijk Mierop, opzichter ss Padang Padang, geb. Klaten 19 februari 1874, overleden Padang Pandjang 19 maart 1931. Huwde te Padang Pandjang 12 oktober 1901 met van Ginkel, Sophia Wilhelmina Lamberdina, geboren te Kajoe Tanang, overleden te Padang 1929. 12 kinderen uit dit huwelijk. Waarschijnlijk is zij de dochter van Sitie Djoeda.
  Groeten, Ellen

  • B. Heijden zegt:

   Heel hartelijk dank mevr. Ellen Mierop voor uw snelle reactie. Ik heb nog enkele dingen aan u te vragen, maar gaarne buiten om deze website. U hebt mijn e-mail adres, als u via mijn e-mail adres de uwe geeft. Als u mij tenminste vertrouwd. Gegroet Ben Heijden, nazaat van Thomas Eslinger van Ginkel, vermoedelijk broer Willem Alexnader van Ginkel, vader van Sophia W.L. v. Ginkel

 3. Boeroeng zegt:

  Enige burgerlijke standregisters van Padang Pandjang (Sumatra’s Westkust) van Leo Janssen Die de mormonenfilms met foto’s van de burgerlijke stand bekeek.

  De notitie in de regeringsalmanak van 1903 dat Leonardus was gehuwd met Sophia moet een overschrijffout zijn van een klerk.

 4. B. Heijden zegt:

  Ik dacht ook dat het niet klopte : L.H. Mierop gehuwd met Sophia W.L. van Ginkel. Bent ook lid v.d Ind. Gen. Ver. ? Dat u dit via de Ind. Navorscher van 2014 te weten bent gekomen. Gegroet Ben Heijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s