Indische koffer vol recepten

Vorig jaar publiceerde Pascale van Onselen uit Meteren het kookboek ‘Indische koffer vol recepten’. Samen met haar oma Stien, die in 1955 vanuit het toenmalige Nederlands-Indië naar Nederland kwam, vulde ze het boek met familie recepten en verhalen uit het oude Indië. Het vormgeven en drukken, samen met MBO studenten van ROC Rivor in Tiel, heeft daarna nog bijna een jaar geduurd. Mede dankzij de vele voorinschrijvingen was het kookboek al snel aan een herdruk toe.Op 24 april komt de schrijfster in de bibliotheek in De Pluk in Geldermalsen vertellen over het hele proces van het samenstellen van een boek en het vervolgens uitgeven in eigen beheer.  Nieuwsblad Geldermalsen

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.