18 mrt Marion Bloem exposeert in Apeldoorn

Stentor:
Waarom schildert Marion Bloem graag blote borsten?
Ze maakte zich zorgen om het milieu en kreeg last van haar gezondheid, stopte daarom met het schilderen met olieverf en zocht naar een alternatief. Marion Bloem (65) schildert nu met acrylverf en zoekt naar gezonde en duurzame manieren om te schilderen.

Foto en meer van salon1813 :   Deze unieke expositie is te bewonderen bij Salon1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn en deze wordt geopend 18 maart om 15.00u door literatuur- en cultuurheld Brecht Russchen, bekend van het boekenpanel van De Wereld Draait Door!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 18 mrt Marion Bloem exposeert in Apeldoorn

  1. Loekie zegt:

    Goed, de huidige tendens houdt ook in dat er stromingen zijn die vinden dat men tot op hoge leeftijd, zo mogelijk ook op het sterfbed, door moet gaan met romantiek, liefde en sex. Immers, volgens hen, is dat het enige waar het in het leven om gaat.
    Maar toch, toch denk ik wel eens, dat wanneer je de 60 bent gepasseerd, je denken en doen zich minder richten op lustbeleving en meer op, ja hoe noem je dat, bezadigdheid misschien, reflectie. In ieder geval niet meer dat hijgerig mee blijven hollen met de jeugd. Zo van: kijk eens hoe jong ik nog ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.