Drie generaties Indische roots, iedere generatie geeft wat door

Drie (of eigenlijk vier) generaties Indische roots. Iedere generatie geeft wel wat door aan de volgende. Ik merk dat ik – naarmate ik ouder word – steeds meer aandacht krijg voor mijn verleden, mijn cultuur, de vorige generaties. En ook voor de vraag: wat geef ik ons dochtertje mee? 40envoorheteerstmoeder.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.