Zoeken op de website van Arsip Nasional Republik Indonesia

Zoeken op de website van Arsip Nasional Republik Indonesia.
Registreren en inloggen om stukken te kunnen zien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zoeken op de website van Arsip Nasional Republik Indonesia

  1. Roy Reyneke zegt:

    ik EUROPA INDO en.ik ben hier gehoor en getrouwd twee kind ,ik uit gezin van .negen kinders waar ik oudst ,zes dames en twee jongens ,maar ik weet niks Indonesië ,het verleden, ik kan over mee praat wat weet van mijn vader en gehoord heb verhaal en school mulo toen nog mijn .is 84 jaar en niet zo kwiek meer .weet ik niet . wat veder gebeurt .en meest verhaal haal bij vriend die toen in der gesproken .heeft dus daags . verhaal maar of dat waar is dat weet ik niet.het verhaal over trein die langs een kerkhof reed .
    ik jongst broertje die indes vrouw is getrouw en een kind ,heb en ze zijn moslim ik .
    en jongst broertje niet wij zijn maar gewoon .kan zeggen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.