Mail

Mail 1:
Hallo, ik ben Onno. Als tweede generatie voel ik me nog steeds een dolende indo. Altijd op zoek naar gelijk gestemden. Zit dus nu op jullie site. Ben wel eens op Kumpulans geweest maar dit is niks voor mij. Met mijn Indische roots ben ik eigenlijk heel erg blij al is de prijs die er voor moet betalen wel exorbitant hoog. Daarom op zoek naar mensen die niet te nostalgisch zijn maar vooruit kijken en opbouwend denken. De eerste generatie heeft amper inzicht in de behoeften en noden van de tweede generatie. Een onoverbrugbare kloof. De gevestigde hulp instanties blijven ook steken in een te therapeutische aanpak terwijl je er ook de meest fantastische dingen mee kunt doen juist omdat je anders bent. Jezelf onderscheiden is voor mij een enorme uitdaging. Soms zeg ik weleens dat ik niet zo´n Hollandse patat vreter ben, maakt het voor mij nog leuker, moet je dan die koppen zien! Mijn eigenlijke vraag is of jullie een plek weten liefst in Rotterdam waar ik mij wel lekker voel?

Mail 2
New museum celebrates Maori and Dutch heritage

Mail 3
Wie weet waar Jane van Vonno woont in de USA,gewoond hebbende
in de Jl.Gunung Sahari 72 of 75. Haar vader was automonteur
Graag uw reactie(s) en thanks for your help

Mail 4
Ik zag op google dat op de site van indisch4ever het recept van de gele saus van de sate padang die ik laatst op sumatra gegeten heb, te vinden is, alleen kan ik ‘m niet vinden! Kunt u mij aan het recept helpen?

Mail 5
Dag lieve mensen,
al 18 jaar woon ik in Bandung, inclusief mijn jeugdjaren, en zeg maar van ongeveer 1956 tot 1958 herinner ik me een zwembad bij Dago(weg) dat ik vaak dagelijks bezocht – richting noord dago – met de opelet. Ik kan het (de ‘resten’?) niet vinden heden ten dagen, ook de plaats waar het ooit gelegen heeft. Er was een soort marmer goeve/werkplaats naast vogens mij.  Wie weet wat en waar ik bedoel?
Met vriendelijke groet,  Albert

Dit bericht werd geplaatst in diversen, oproepen en mails. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mail

  1. PLemon zegt:

    @Mail 1. ” maar vooruit kijken en opbouwend denken”
    Misschien vindt u bij de 800 nog openstaande plekken een werkterrein waar u zich thuis kan voelen?
    https://www.indeed.nl/m/jobs?q=Vrijwilliger&l=Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.