2 nov Allerzielen

Allerzielen had bij ons thuis een vaste plaats in het rijtje verjaardagen en feestdagen.  Vroeger kwam de hele familie bij elkaar en dan brachten we gezamenlijk bloemen naar de graven van opa en oma. Naar de graven van overige familieleden gaan, was niet mogelijk. Die waren achtergebleven in Indië en in de loop der jaren geruimd om plaats te maken voor wolkenkrabbers en snelwegen. Thuis brandden we kaarsjes bij hun foto als alternatief. Anneke van de Casteele:

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 2 nov Allerzielen

  1. Jan A. Somers zegt:

    Tot vorig jaar gingen we met Allerzielen ’s avonds naar de kerk, nu niet meer, ’s avonds weg is voor ons te vermoeiend geworden. Wel is er voortdurend een bloemetje bij de foto van onze zoon. De graven van overleden ouders en verdere familie in Vlissingen bezoeken we elk jaar, net zoals het ons uitkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.