Vrijwilliger worden bij het Indisch Familie Archief

Het beheren en toegankelijk maken van al onze informatie d.m.v. dossiers en indexen is zeer arbeidsintensief. Gelukkig zijn er enthousiaste vrijwilligers die zich actief inzetten voor het Indisch Familie Archief, maar door toename van het aantal aanvragen zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die ons minimaal 1x per week (in ieder geval woensdag) helpen in onze dienstverlening. Dat kan o.a. zijn:- bijhouden, uitzoeken en opbergen van onze dossiers- uitknippen en opbergen van familie advertenties- gasten ontvangen, logboek bijhouden en toezicht op de werkruimte-  bijhouden en uitzoeken van ons fotoarchiefDaarnaast zijn wij ook opzoek naar een vrijwilliger met kennis van en ervaring met Indisch genealogisch onderzoek. Deze zal zich bezighouden met:- onderzoek verrichten in diverse archieven en op het internet naar familiegeschiedenis (genealogie)- publicatie opzetten tbv van familiedossiers Als u belangstelling hebt voor het werk als vrijwilliger van het Indisch Familie Archief, kunt u uw aanmelding mailen: secretariaat@indischfamiliearchief.nlHet Indisch Familie Archief gaat serieus om met alle aanmeldingen. U krijgt zsm bericht van ons   
Indisch Familie Archief

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.