Kankerpatiënt Oscar Westbroek : dam tot damloop


Oscar Westbroek (22) was twee jaar geleden net met zijn tweede jaar Bedrijfskunde begonnen op de Hogeschool Utrecht toen hij opeens onverklaarbare blauwe plekken en een uren durende bloedneus kreeg. Hij bleek leukemie te hebben, oftewel bloedkanker. Na een slopende periode met vele tientallen chemo’s en honderden chemotabletten gaat het nu een stuk beter met hem. Een belangrijke rol bij zijn herstel speelde het Helen Dowling Instituut, dat psychologische zorg verleent aan kankerpatiënten en hun naasten. Als dank gaat Oscar aanstaande zondag de Dam tot Damloop lopen om geld in te zamelen voor het HDI metronieuws.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kankerpatiënt Oscar Westbroek : dam tot damloop

  1. Rob van der Laarse 06-10890345 te Rotterdam zegt:

    Beste Oscar, las net het artikel in het AD over de zoektocht naar een juiste stamceldonor. Al meer dan 35 jaar ben ik bloeddonor en ook plasmadonor en regelmatig geef ik bloedplaatjes t.b.v. zeer zieke patiënten. Sta ook nog opgegeven als stamceldonor, maar men heeft een soort maximum leeftijd ingesteld van 50 jaar ???waarom weet ik niet omdat ik wel nog steeds opgeroepen wordt voor Trombafarese. De combinatie indisch/nederlands zit in mijn bloed opgenomen en daar voldoe ik dus ook aan. Misschien dat er toch een uitzondering gemaakt kan worden met mijn leeftijd (ben nu 63 jaar en zeer gezond) mocht dat het geval zijn dan ben ik beried om voor jou als stamceldonor te fungeren. Hoor graag of er iets mogelijk is. Mvg. Rob van der Laarse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.