Indo Boulevard

In Hoe gaat het nu met spreekt VROUW met Suzanne Klemann. Al jaren zingt ze samen met haar zus Monique in de popgroep Loïs Lane. Tien jaar geleden ging de lang gekoesterde droom van Suzanne in vervulling: ze werd moeder! Hoe is de relatie met Uma’s vader?  vrouw.nl
.
Dit keer is het de beurt aan de 33-jarige Dewi Pechler, zij verscheen op haar negentiende in de eerste editie van Idols en werd vierde. Hoe kijk je terug op Idols?“ Idols was voor mij één groot avontuur.
Cultypleasure .

.
Het etentje van Anouk Maas kreeg gisteravond een bijzondere wending toen zij zich bijna verslikte in… een parel! De musicalster vond het juweeltje in een van de oesters op haar bord.   Telegraaf.nl.
.
** Ezra Walian is naar verluidt op stage bij het Engelse Bolton Wanderers. (…)  Dit blijkt uit woorden van Endri Erawan, bondscoach van Indonesië O22, tegenover Kompas. De spits vertrok na een seizoen bij Jong Ajax en sindsdien is hij transfervrij. Op weg naar de SEA Games in Kuala Lumpur, wil Walian zich bij een club in Europa in de kijker spelen.  Ajax Showtime
**

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.