Blijvende herinnering aan Sandra Reemer

Er is een esdoorn geplant bij Sandra’s graf.   Bestemming van haar erfenis.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Blijvende herinnering aan Sandra Reemer

  1. RLMertens zegt:

    Indertijd heel wat video’s aangaande Indische zaken opgenomen. Gisteren avond toevallig bekeken; een ‘Ver van bed show, febr.1994’ met goedlachse Sandra en haar familie in de hoofdrol. Getuigenissen van diverse media grootheden oa. van Rudi Carell; Sandra als kind sterretje zou in 1962 in zijn tv.show optreden. Er kwam een verbod van de arbeidsinspectie. Rudi ging persoonlijk naar Den Haag. Pas op het laatste moment kreeg hij toestemming van het ministerie van OKenW ; mevr. Marga Klompé. Rudi, oud en getaand met zijn humorvolle stem; ‘Sandra, ik heb me de lazarus gewerkt. En zie hoe ik er nu uitziet. Jij hebt ook hard gewerkt. Echter bij jou, ben je veel mooier geworden!’ Tekst dichter/producer Willy van Hemert; ‘Sandra is een ontzettende lachbek. Een mopje tijdens een opname betekent een aaneen schakeling van lachbuien. Met als nadeel; een te hoge studioprijs. Echter; een kanjer van een vrouw!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.