The Indo Cowboy with a Dream 

Southern California and especially Hollywood and Los Angeles are places where dreams come true. During his childhood, he was born on west Java in the town Cibadak (meaning: the river of the Rhino), Norman De Buck has always dreamed of playing a cowboy in a movie. Roy Rogers was one of his favorites. The family De Buck has moved around and Norman has lived in Bandung, Bogor and then Jakarta.  IndoWorld

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

7 reacties op The Indo Cowboy with a Dream 

 1. Pierre de la Croix zegt:

  Wadoeh ….. matanja siepit kajak Charles Bronson dese Indo.

  Pak Pierre

  • Ron Geenen zegt:

   Norm De Buck is ook een zeer fijn mens en ook een goede vriend. Hij is erg sociaal en hulpvaardig.
   Ieder jaar organiseert hij voor de hele buurt een 3 daagse picknick in Huntington Beach. Huurt een deel van een parkeer terrein af en een ieder die een RV camper heeft parkeert daar en hij doet ook de BBQ. Een week geleden zat hij met de familie aan tafel toen hij aan de overkant plotseling de vlammen boven het dak zag. Terwijl hij naar buiten rende om te helpen, belde hij tegelijk de brandweer. Hij bonkte op de voordeur en zei de buurman dat zijn huis in brand stond. Intussen greep hij de tuinslang en begon zo goed mogelijk te spuiten. Binnen een minuut was gelukkig de brandweer ter plaatse. Door het snelle ingrijpen werd een groot gedeelte van het huis gered.
   Oorzaak sluiting in het systeem van de zonnen panelen.

  • Indorein zegt:

   Hij kan zo doorgaan voor een “dirty Mex” in tweederangs Hollywoodfilms of Netflix.
   Of als broertje van Danny Trejo (film “Machete”).

   • Ron Geenen zegt:

    Norman speelt graag voor dirty Mex en elke andere rol. Weet U dat als hij via zijn smartphone een uitnodiging krijgt voor de selectie van een rol in een nieuwe film, doc or reclame, hij bij het aannemen alleen al $500 krijgt? Dat hij ook een late 1950 Jaguar E-Type sport 12 cylinder heeft, die de film industrie wel eens van hem huurt voor duizenden dollars per dag?
    Zijn paar lagen huis op een heuvel met lift staat ook op de nominatie om voor films gehuurd te worden. Gebeurd dat, dan vangt hij per dag tussen de $15000 en $50000.
    Dat hij op een dirty Mex lijkt, zegt mij dat hij met professionals werkt en dat hij ook een goede acteur is. En voor hem is acteren een bijbaan met plezier. Immers hij bezit al 30 jaren een print en afdruk bedrijf dat net geschat is geworden op $343000.

 2. Wal Suparmo zegt:

  Mamie Eisenhouwer was born in SUKABUMI( Earth of Love), when her father was a director of an ONDERNEMENING of the Brittish firm P & T Lands( Pamanoekan en Tjiasem Landen).

 3. Wal Suparmo zegt:

  ONDERNEMENING moet zijn ONDERNEMING

 4. Wal Suparmo zegt:

  Lijkt ook een beetje of de Indonesische acteur/humorist BENJAMIN SUEB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.