Familie en vrienden nemen afscheid van Sandra Reemer 

Zie de film

Familie en vrienden namen dinsdagochtend afscheid van Sandra Reemer. Er was een besloten herdenkingsdienst in Kasteel Maurick in Vught. De zangeres en presentatrice uit Sint-Michielgestel overleed precies een week geleden aan de gevolgen van borstkanker.Een witte rouwauto met daarin een rieten kist kwam rond acht uur het terrein oprijden. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar de Indische roots van Sandra Reemer. De zangeres en presentatrice werd geboren in Indonesië.  Omroep Brabant

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Familie en vrienden nemen afscheid van Sandra Reemer 

 1. Boeroeng zegt:

  Het was een emotionele bijeenkomst, waar ook plaats was voor humor, daar waren de aanwezigen het roerend over eens. Onder hen Wibi Soerjadi, Erica Terpstra, Onno Hoes, Albert Verlinde, Jacques d’Ancona, Joke Bruijs en Ferdi Bolland.

  http://www.bd.nl/vught/video-honderden-vrienden-en-familieleden-bij-emotioneel-afscheid-van-sandra-reemer~aa1ffd6b/

  Onder de aanwezigen zijn modeontwerper Addy van den Krommenacker, een goede vriend van Sandra, Albert Verlinde en Willeke van Ammelrooy. Ook Antje Monteiro, Penney de Jager, Carry Tefsen, Ben Cramer en Ruth Jacott zijn in Vught. Wibi Soerjadi werd gezien met een rode roos in zijn handen.
  http://www.show.nl/rubrieken/sterren/2017/veel-bners-bij-herdenkingsdienst-sandra-reemer/

  http://www.show.nl/rubrieken/sterren/2017/emotioneel-afscheid-sandra-reemer/

 2. Jan A. Somers zegt:

  “verwijzing kunnen zijn naar de Indische roots ” Leuke mening, maar? Een rieten kist, of ook een rieten baar is tegenwoordig nogal gangbaar als je ecologische gedachten hebt gehad. Of voor een vorm van eenvoud kiest. Zoals mijn zoon in oktober 2005. Sommige aanwezigen vonden het niet leuk een dode in het echt te zien. Het was een geweldige ervaring mijn zoon zichtbaar in de oven te zien schuiven door zijn kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.