Oktober 2017 reis mee door Indonesië. 100 reporters gevraagd.

Oktober 2017: religieuze tolerantie in Indonesië.  We nemen je graag mee op reis naar onze projecten in Indonesië. Het thema van de reis is religieuze tolerantie. In Indonesië wonen mensen met verschillende religieuze achtergronden. De meerderheid is moslim, ongeveer 86% van de totale bevolking.    Mensen met een Missie .

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Oktober 2017 reis mee door Indonesië. 100 reporters gevraagd.

 1. Wal Suparmo zegt:

  Waarom wordt er gepropagandeerd dat de bevolking van Indoneia 86% Mohammadaan is? Zederd de z.g mislukte coup van de komunisten(PKI) in 1965, is men genoodzaak de kolom GELOOF in tevullen op je IDENTITEITS KAART(KTP). Want mensen met een godsienst zijn goede mensen en die zonder zijn slechte( PKI). Het gemakelijks is mohamadaanisme in tevullen terwijl IN DE REALITEIT alleen maar ongeveer 60% echt mohaamadaan zijn die de bedoelde leer echt navolgen zoals 5 maal perdag bidden en 30 dagen per jaar fasten.

 2. Robert zegt:

  Religieuze tolerantie? Forget about it in thr Islamic state of Indonesia.

  • Ron Geenen zegt:

   I understand where you are coming from. The Netherlands has a total different idea or meaning about “tolerance”. Especially about religiën. The idea only trying to find 100 people to go to Indonesia and study the tolerance of religiën sounds crazy to me. Why not study the impact of the moslim religion in western Europe?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.