Succesvolle start Red Ahok-petitie 

Succesvolle start ‘Red Ahok’-petitie. Duizenden handtekeningen stromen binnen.
Binnen 24 uur tekenden ruim 9000 mensen de petitie ‘Red Ahok’. De mensenrechtenorganisatie Jubilee Campaign en de ChristenUnie startten afgelopen zaterdag de petitie om de christelijke gouverneur vrij te krijgen.  eo.nl:

Jakarta’s jailed Christian governor on Monday (May 22) made the surprise decision to drop an appeal against his conviction for blaspheming Islam, his family said, as the United Nations stepped up pressure on Indonesia to overturn the controversial sentence. straitstimes

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Succesvolle start Red Ahok-petitie 

 1. Wal Suparmo zegt:

  Kan niet veel betekenden zolang de fanatieke Mohammadanen nog in de mayoriteit zijn.

 2. Peter zegt:

  Hr Suparmo, ik geloof niet dat deze fanatici in de meerderheid zijn, zij zijn m.i. zeer gedreven en er zit een geoliede organisatie achter. Dat zorgt voor een goede machtsbasis. Wat voor middelen zetten de gematigden daar tegen over?
  Groeten Peter

  • Wal Suparmo zegt:

   Ik vergeet tevermelden dat de fanatieke en fundamentele Mohammdan MENTAAL in de mayoriteit zjin.Niet phisiek.Hoochtens 10 % maar de realiteit is dat zij de macht hebben. Of minstens de sympathie van de andere Mohammaden. Al wordt de petitie zelfs door 100 mlllioen mensen getekend.Het zal HELEMAAL geen effectl hebben.De TNI heeft de EXTREEM LINKSE groeps9 PKI/ kommuninsten) in 1965 ,vernietigd ( met 2 millioen slachoffers),en nu is het de tijd dat zij de EXSTREME RECHTSE Groep moeten doen afmaken.Maar dat durfen zij niet.Zelf tegen een kleine groep de FPI( Front Pembela Islam) een fanatieke Mohammaden is het niet gebeurd.Nu is hun leider naar Arabie gevlught om dat hij volgens bartjes nog een afstammelling( HABIB) is van Mohammed alhoewwel hij geen zonen heeft..Er zijn volgens de Politie(BNPT) 21 mohammadanse parteien en organisaties die de ISIS steunen in Indonesie .En 500 mensen van MOSUL( DE ISIS HOOFDKWARTIER), komen terug van het Midden Oosten Die van Mayasia worden direct opgepakt maar in Indoneia kan het niet gebeuren.

 3. e.m. zegt:

  Sinds de miljarden-dollars-wapendeal met de USA kan de export van het Saoedische wahabitisme/salafisme vanuit Mekka en Medina ongehinderd zijn gang blijven gaan. Ik vermoed dat de gematigde moslimmeerderheid in Indonesia daar absoluut niet blij mee zal zijn; de Indonesische regering ook niet, dunkt mij . . .

  En wij hier in Europa en Nederland moeten potentiële terroristen er uit zien te vissen van Amerika, die door dezelfde Amerikanen uit o.a. Irak en Afghanistan zijn verdreven om ter plaatse de Amerikaanse democratie te implementeren.

  De wereld op zijn kop met die Amerikanen !

 4. Peter zegt:

  De gebeurtenissen betreffende de publieke kastijding van 2 homo’s in Jakarta geeft weer te denken. Luidt dat het einde in van de seculiere staat Indonesie? Ik hoop van niet, maar vrees wel.

  • Boeroeng zegt:

   Dat was in Atjeh, waar men een bepaalde autonomie heeft, als gevolg van een vredesovereenkomst om de guerillaoorlog te beëindigen
   Die politieke macht is overgenomen door fundamentalisten.
   http://nos.nl/artikel/2174560-honderden-zien-toe-bij-lijfstraf-homo-s-in-atjeh.html

   • Jan A. Somers zegt:

    Dat klopt. Maar wel in een land, dat van Sabang tot Merauke één is!

    • Robert zegt:

     EEN grote rotzooi!

    • Wal Suparmo zegt:

     CLITORIS BESNIJDING is meer een Africaan ADAT of gewoonte.wat Hirshie Alie kwaat heeft gemaakt omdat ze nu geen orgasme kan krijgen.98% van de clitorisen van de Indonesische vrouwen zijn INTACT en genietbaar ook nog!

  • bokeller zegt:

   Effe over die homo kastijding goed doorlezen.
   siBo

   • Pierre de la Croix zegt:

    Waar moeten we doorlezen, Bo en wat zouden we dan vinden dat meer licht op de situatie kan doen schijnen? Ik weet niet beter dan dat die 2 homo’s zijn betrapt op het bedrijven van de herenliefde, verraden en vervolgens veroordeeld tot publieke tuchtiging. Zij kunnen nu beter emigreren naar een beschaafder oord waar de Middeleeuwen al lang voorbij zijn, als ze nog wat van de rest van hun leven willen maken.

    Dat Atjeh van de centrale regering in Jakarta een hoge mate van zelfbestuur heeft gekregen en de sjaria mag invoeren doet de vraag oproepen waarom andere regio’s die dat zouden willen (b.v. Papoea en de Zuid Molukken) dat recht niet is gegund. Misschien dat de heer ing. R.L. Mertens daar een zinnig antwoord op heeft.

    Pak Pierre

    • Bert zegt:

     @Pak Pierre ,De hr Keller bedoelt waarschijnlijk de commentaren uit het buitenland, “” achterlijk land,middeleeuwen ,gestoord en daar ga ik niet meer op vakantie naar toe !”” Nou ik ook niet meer ! Ik ga wel naar een rustig en vredig land Syrie of zo .

    • Pierre de la Croix zegt:

     Er zijn in Syrië zeker nog plekjes waar het goed toeven is, heer Bert. Hoe dichter bij de heer Assad, hoe geriefelijker. Niemand durft een bom op zijn pet te gooien.

     Pak Pierre

    • bokeller zegt:

     Nee hoor Pak Bert,
     Boeroeng was me,zoals het ook hoort net iets voor.
     Nl.De kastijdijng werd in Atjeh uitgevoerd ,geheel
     volgens de shariawetgeving. En niet in Jacarta.
     Dan is het stukje over de verrijking in Nederland
     niet door mij geschreven,maar door een zeer Nederlandse
     deskundige en bekwame persoon..
     Dat wilde ik effe naar voren brengen.
     siBo

    • Pierre de la Croix zegt:

     We moeten misschien alleen maar oppassen voor die hoog opgeleide vluchtelingen met een scheikunde diploma of met grote belangstelling voor dat vak.

     Pak Pierre

  • Jan A. Somers zegt:

   Was gisteren op TV te zien. Met veel bijval uit het publiek.

 5. Huib Otto zegt:

  In Jakarta zijn 141 homoseksuelen opgepakt in een homosauna, staat er verderop onderaan het artikel.

 6. e.m. zegt:

  Lulworth Cove is een kleine natuurlijke baai bij het plaatsje West Lulworth
  https://en.wikipedia.org/wiki/Lulworth_Cove

 7. George zegt:

  Wij hebben hier in Los Angeles, CA. een Lull Street. Ik ben daar nog niet langs geweest.

  • Ron Geenen zegt:

   @Wij hebben hier in Los Angeles, CA. een Lull Street. @
   In het stadje waar ik woon, Glendora, is er een kapsalon met de naam “Campus Kuts” en in ons buur gemeente Covina is een kapsalon met de naam “Kut Haus Salon”.
   Moet wel bij vermelden dat ze het Hollandse woord en de betekenis niet kennen.
   Daarbij betekent het woord lull in slaap sussen. Denk maar aan Lullaby.

 8. Huib Otto zegt:

  Waarschijnlijk gevolg van een spellingsfoutje van eenvoudige (Indo?) emigranten. Wat met en C gespeld dient te worden in het Engels dus bv. Campus Cuts en Cut House Saloon.

  • Wal Suparmo zegt:

   CALCUTa van een baby?

  • Ron Geenen zegt:

   Nee, dat is beslist geen spellingfoutje. Als makelaar zat ik met anderen in een office in de straat tegenover deze kapsalon. Heb aan een paar manlijke collegae eens daarover gevraagd. De een zei dat het met marketing heeft te maken. Een persoon die dat leest, zal het waarschijnlijk nog een keer lezen. Een ander zei dat de letter K harder klinkt dan de letter C.
   Toen ik hen uitlegde wat de drie letterige woord beginnen met een K in the Dutch language betekende, begonnen ze te grijnzen. En wie weet, misschien kan je daar ook voor dat geknipt worden. Knippen en scheren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.