Molukse moskee Waalwijk beklad

moluksemoskeewaalwijk NOS: Onbekenden hebben de Molukse An-Nur-moskee in Waalwijk vannacht beklad met leuzen. “Fuck Allah” en “Fuck ISIS”, staat er op muren en ramen.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

70 reacties op Molukse moskee Waalwijk beklad

 1. wal suparmo zegt:

  Allmaal niet nodig en KINDERACHTIG en LAF.! Men moet Switserland als voorbeeld houden en/of het Mohammadaanisme VERBODEN als PUBLIEKE GODSDIENST!

  • Abdul hakeem zegt:

   Wat moet verboden worden?

   • wal suparmo zegt:

    Mohammadaanisme moet verboden als PUBLIEKE godsdienst maar mag gebezicht als PRIVATE godsdient. Dus niet andere mensen storen.Meneer Abd Hakeem zal natuurlijk zeggen WIJ STOREN andere mensen niet met onze gebler tijdens de adzan enz.

    • Boeroeng zegt:

     Wal Suparmo, Dat is godsdienstonderdrukking. Dat is ellende of werkt ellende in de hand.
     Zoveel doden in de geschiedenis van de mensheid .

    • wal suparmo zegt:

     Het is GEEN godsdienst onderdrukking want het Mohammadaanisme mag door geoevend als een PERSOONLIJKE(PRIVATE) goddienst dat geent hinder vormt voor het publiek.Bijvoorbeeld Hiershie Ayaan heeft totaal de schijt aan het Mohamamdaanismse is omdat zij als kind ge sircumiside( SUNAT) was door haar grootmoeder zo dat zij haar hele leven geen ORGASME kan krijgen. Het is gebasserd omdat het Mohammadaanse leer dat de vrouw als een twede classe schepsel word beschouwt en om hun sexueel te temmen en alleen een OBJECT en SEXSUEEL GENOT voor de man moet zijn. Zo iets MOET VERBODEN worden en is geen godsdienstt onderdrukking. Heel andere dagelijkse dingen zo als het POLUTIE GELUIT van de moskee etc..

    • eppeson marawasin zegt:

     @wal suparmo zegt: 19 februari 2017 om 05:11@

     — Dag Pak Suparmo, u fulmineert wel vaker als gast op deze site van gastheer .indisch4ever tegen de Islam, maar naar mijn bescheiden mening haalt u twee zaken door elkaar, namelijk ‘godsdienst’ en ‘cultuur’.

     Het gaat om nuances en nuanceringen, in dier voege dat er zelfs verschil bestaat tussen godsdienst, religie, geloof en levensovertuiging. En het gaat uiteraard om het onderscheid met de (heersende) cultuur.

     Laat ik eerstens en vooral gezegd hebben, dat female genital mutilation (FGM) te allen tijde waar ook ter wereld ten strengste moet worden verboden, omdat het een ordinaire misdaad tegen de menselijkheid is(!).

     FGM heeft echter niets met de Islam van doen.

     Want u beweert weliswaar: @wal suparmo zegt: 19 februari 2017 om 05:11 Het is gebasserd omdat het Mohammadaanse leer dat de vrouw als een twede classe schepsel word beschouwt en om hun sexueel te temmen en alleen een OBJECT en SEXSUEEL GENOT voor de man moet zijn.@

     Maar als dit inderdaad zo overduidelijk in de Al-Qur’an staat vermeld, geeft u dan de medelezers in elk geval aan over welke Soerat u het hebt, en dan heb ik het niet over de Al-Hadîts, die bevat slechts opgetekende uitspraken van ‘mensen’.

     Waar staat het Pak Suparmo, wat u beweert over FGM en de Islam.

     Ik ben het wel met u eens dat bepaalde uitingen van zowel Jodendom, Christendom als Islam gewoon met ‘cultuur’ en niets met ‘godsdienst’ te maken hebben en als zodanig opgelgde beperkingen dienaangaande niet per se als aantasting van de vrijheid van godsdienst moeten worden beschouwd.

     e.m.

    • wal suparmo zegt:

     De leer van het Mohaamdaanes heel mooi en heel hoogdravend en niet alleen maar in de Qura’an maar heel vele hadits en andere INTERPRETATIE. Over de FGM wordt niet aleen maar Afrika maar ook in Pakisan enzelf in indonesia.mmaar in indonesia word het minder WREED gedaan door de clitoris niet afgesnijden maar alleen DIKERIK( GESCHAAFT door een mes).Dit volgends DE LEER(niet alleen maar in de Qur’an) want de vrouw MOET SEXUEEL GETEMT worden.Ook volgens het Mohamadanisme is de vrouw , de man niet het gelijke.,Zie bij voor beeld:1) De rechten tot erfenis is bij de vrouw alleen DE HELFD van de man.2) de rechten tot echtscheideing is bij de vrouw niet GELIJK (veel minder) als bij de man.3) De man is leider van de vrouw en de vrouw moet zich aan de man ontwerpen .De vrouw word alleen maar beschouwd als REPRODUCTE apparaat EN SEX GENOT voor de man( onderander met de poligamie). Want het BEWIJS is de man meestal geen oudere vrouw of vrouwen met kinderen enz gaat trouwen.Dit is geen cultuur.Maar de DELEER zelf en maar geen EXCESSEN. Ik ben dan ook van mening dat het een IDEOLOGIE IS of en ISME ( vooral hun weredse wetten zo als de syariah)net als b.v het MARXISME . Daarom noemt ik het MOHAMADAANISME. Het is een HEEL GEWELDIGE TEORIE maar heeft teveel EXCESEN dat niet tenbate is voor de mens en nu zijn de resultaten na 1437 jarenduidelijk tezien, Met hun hoogdravende UKUWAH ISLAMIAH en andre teorien En te zien vooral in de Mohammadaanse landen waar de teorie RACHMATAN LIL’ ALAMIN is. Maar in DE PRAKTIJK vluchten tientallen millioenen verhongerde mensen(en in gevaar voor hun eigen mensen met de zelde LEER) dat tot honderden milloenen zal worden .Naar landen van KAFIRS zo als Amerika,Europa en Australia.En het eigenaardige willen is , dat ze niet naar landen met hun eigen geloof willen vluchten. Maar OK, als ze de godsient en cultuur van die landen waar ze gaan immigreren maar gaan RESPECTEREN .Maar juist anders om.. Daarom worden ze niet geaccepteerd, zo als de BANGLEDESHI die naar de provinsie ROHINNYA in Myanmaar zijn gevlucht maar een eigenstaat gaan oprichten.En in allegeeen door juist hun goddienst/ideologie willen opdringen met hun DAKWAH dat eerst PERSUASIEF is maar met een BOYCOT ( zo als de ” JIBABSERING ” bij vrouwen in Indonesia) . Dat in andere gevallen vaak met geweld eindigt en daarom is hun symbool ook de ZWAARD.Alhoewel hun TEORIE PROPAGANDA, een VREDE leer is.Bijvoorbeeld TIMOR LESTE heeft zich afgescheiden van de Republik Indonesia,Ook o.a. door het opdringen van hun leer(de z.g ISLAMISATIE).

    • Loekie zegt:

     Niet alleen dhr. Suparmo is gast op deze site, u ook, en ik, en alle anderen.

  • Boeroeng zegt:

   In een democratie is de vrije meningsuiting, inclusief de vrijheid van godsdienst, een belangrijke pijler. Dus niks verbieden als mensen rustig godsdienstig samenkomen.
   Deze Molukse moskee staat ook helemaal niet bekend als problemen hebbend met radicale jongeren, dan wel enge anti-democratische ideeën predikend.
   Vroegere vaste lezer Ed Vos (overleden vorig jaar) was een wekelijkse bezoeker.
   En hij zou dat niet geweest zijn als het daar zou zinderen van radicalisme en andere heethoofdige uitingen. De foto is van zijn website.

   Het werkelijke beangstigend radicalisme-beeld aan deze moskee zijn de kreten die op de buitenmuren gekalkt werden.

   • Loekie zegt:

    Ik heb er geen verstand van, maar waarom is het eigenlijk een “Molukse Moskee”? Alleen toegankelijk voor Molukkers? Sprake van een Molukse stroming binnen de Islam?

    • Boeroeng zegt:

     Deze gemeente is indertijd opgezet door Molukkers omdat Molukkers daar behoefte aan hadden. Maar de Indische jongen Ed Vos en zijn Javaanse vrouw werden kennelijk gewoon geaccepteerd.

 2. Anoniem zegt:

  Nederland ontwaakt.
  Cap – uit het Verre Westen

  • Boeroeng zegt:

   islamietenhaat uiten is geen ontwaken….. het is een lethargie van haat en intolerantie voorstaan

   • Ron zegt:

    Is dat niet door de islamiet zelf veroorzaakt? Ze kunnen onderling zelf niet naast elkaar leven.

    • Boeroeng zegt:

     Islamietenhaat van Nederlanders is door Nederlanders zelf veroorzaakt.
     Beetje krom om nu de slachtoffers van dit vandalisme de schuld te geven van hollands vreemdelingenhaat.

    • Ron zegt:

     Krom of niet. Ik praat in het algemeen. In de huidige wereld is er een groot probleem en dat probleem is door een bepaald volk met een bepaalde religie gecreëerd. En dat moet maar eens ophouden. Houd het niet op, dan krijg je er reactie op. Ik weet niet hoe anderen er over denken, maar ik wil graag rustig mijn eigen leven beleven.

    • Loekie zegt:

     “Islamietenhaat van Nederlanders is door Nederlanders zelf veroorzaakt.”
     Beetje kort door de bocht , vind ik.

    • Boeroeng zegt:

     Ron, je kunt niet elke islamiet de schuld te geven van “een groot probleem”..
     Zo zit je haat naar een miljard mensen op te wekken.
     Wat hebben die Molukkers te Waalwijk precies verkeerd gedaan ?
     Dat weet je niet en de vandalen / bedreigers weten het ook niet.
     In hun wereldbeeld zijn het buitenlanders die moeten oprotten.
     Die attitude kwam je tegen in Nederland en vandaar dat je wegging.

    • Ron zegt:

     Hoe je het ook bekijk, er kan alleen vrede en rust heersen wanneer een ieder zijn geloof, religie, bijgeloof, geen geloof of hoe je het ook wil noemen, voor zichzelf houd. Het is gewoon iets PERSOONLIJKS.

     Maar wanneer groeperingen anderen er lastig mee vallen is het hek van de dam. Het zelfde gebeurd nu met die moskee van de Molukkers. Laat die Molukkers hun geloof houden. En zij die daarmee op een negatieve manier mee bemoeien moeten daar heel zwaar voor worden gestraft. En als het buitenlanders zijn, het land uit.

     Wat ben ik blij dat hier de burgers er nooit over lopen te discussiëren. Blij dat het een taboe is.

     Het is gewoon een akelige menselijke ziekte om een ander er mee lastig te vallen.

     Het maakt mij niets uit of Jan katholiek is, en Mien protestant. Idem dito of Josh een jood is, Ahmed een moslims, maar val mij daar alsjeblieft niet mee lastig. En zo zie ik dat ook in die grote groepen.

     Zie de grote groep in Jakarta over hun burgemeester. Gewoon belachelijk en niet menswaardig.

     Als er een derde wereldoorlog uitbreekt, dan komt het door een of andere form of geloof.

    • wal suparmo zegt:

     Sunnie vecht Syah door een granaat te werpen in een Moskee in Pakistan.Sunnie verbrand SYiAH en AHMADIAH moskees in Madura en west Java.enz. Wat temeer tegen de Christenen of Hindhu en Bhudisten.Een Bhudist tempel mag niet gebouw worden in Bagansiapiapi( Indonesia).Dus niet tegen kerken allleen en kerken ZIJN VERBODEN in Atjeh..

   • Arthur Olive zegt:

    Islamietenhaat uiten is geen ontwaken…. het is een lethargie van haat en intoleratie voorstaan.

    Denemarken laat ons zien hoe tolerant ze zijn en geen haat hebben voor wie dan ook.
    Al sedert 2014 krijgen de Denen die in Syrie vechten voor ISIS sociale voorziening terwijl ze daar vechten en als ze gewond terug komen krijgen ze een disability pensioen in Denemarken. Zelfs Denen die niet meer konden werken in Denemarken en die naar Syrie zijn gegaan om ISIS te helpen krijgen bij terugkomst ook een disability pensioen.
    Denemarken geeft de westerse wereld een voorbeeld hoe tolerant men moet zijn.
    Als je dit niet kan geloven, look it up on GOOGLE.

 3. PLemon zegt:

  Het is wel uit een wat ouder artikel maar desondanks wel nodig om ook een vraagteken te zetten over tolerantie vd islamgelovigen tov andersdenkenden cq de westerse cultuur.
  In de actualiteit door de verschillende terreurgroepen is dat vraagteken alleen nog maar vergroot.

  *** Is er nog toekomst voor niet-islamieten in de islamitische wereld?
  Hirsi Ali schetst een somber beeld, dat helaas grondig kan worden onderbouwd met feiten. De intolerantie van veel islamieten jegens niet-islamieten neemt inderdaad hand over hand toe.  In Irak is een etnische zuivering van ongekende omvang aan de gang: al meer dan de helft van de christenen is het land ontvlucht. De westerse regeringen en media zwijgen hierover. De machtige, internationaal samenwerkende pressiegroepen van islamieten hebben meer invloed dan de vaak arme, verdeelde en sociaal achtergestelde vertegenwoordigers van religieuze minderheden.
  Dit kan zo niet doorgaan. Deze ernstige mensenrechtenschendingen, waar ook veel islamieten problemen mee hebben, zullen aan de kaak moeten worden gesteld. Alleen zo kunnen de islamitische landen zich ontwikkelen tot echte democratieën. Deze intolerantie maakt overigens ook het leven van iedere vrijdenker in de islamitische wereld een hel.
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/hirsi-ali-christenhaat-in-islamitische-landen-snelgroeiend-probleem/

  • Ron zegt:

   En om te vervolgen: Deze intolerantie wordt meer en meer in de westerse wereld ingevoerd. Terwijl die westerse wereld het niet in de gaten hebben en zich beroepen op de mensenrechten.
   Eens is het dan misschien te laat.

   • wal suparmo zegt:

    Het westen is nu het slachoffer van zijn eigen democratie om overompeld te worden door facisme in de Mohammadaanse leer.

    • Indorein zegt:

     ” Het westen is nu het slachtoffer van zijn eigen democratie “:

     Er is nu wel 1 westerse democratie die hier paal en perk aan wil stellen. Toevallig ook nog eens de grootste militaire wereldmacht.
     Jaja, de USA is de grootste democratie in deze wereld. En Trump is democratisch gekozen volgens de regels van het Amerikaanse stemrecht (met als gevolg onzinnige protesten in de overige westerse wereld en delen van de USA zelf).

     Ik constateer alleen maar, dat er nu een westerse democratie is, die er kennelijk schoon genoeg van heeft om geterroriseerd te worden door “tuig van de richel” uit bepaalde landen. Maar zoals altijd, de “elite” in de EU vindt van zichzelf dat zij alleen de democratische waarden kan beschermen en vertegenwoordigen. Maar dan moet de USA wel betalen voor die Europese waarden: hypocriete donders!

     N.b.: ik ben het wel eens met degenen die stellen dat nou net deze moskee nooit een probleem is geweest voor wie dan ook in de directe (of iets verder weg) omgeving.

    • Loekie zegt:

     India is de grootste democratie.

    • Ron zegt:

     Met al die kasten?

    • Indorein zegt:

     Ik refereerde aan een westerse democratie en dan is de USA de grootste volgens mij.

    • Loekie zegt:

     “Jaja, de USA is de grootste democratie in deze wereld”…

    • wal suparmo zegt:

     Bedank Mevr. LOEKIE.!Is die persoon misschien de GASTHEER dat hij dat kan zeggen?

 4. bert zegt:

  In Paramaribo (Sur) staat een Moskee pal naast een Synagoge ,mooier symbool dan dat kan er niet zijn maar deze Islam stroming is zeer gematigd en wordt dan ook met de nek aangekeken door de sterkste stroming binnen de Islam,overigens ben ik van mening dat het bekladden van deze Molukse moskee gewoon puberaal werk is van een paar puisterige jochies die zich stront verveelden .Beste remedie hiertegen is GEEN AANDACHT aan geven,geef ze geen forum in de media.! Het feit dat Nederland en andere Europese landen de Moslims wel toestaat een Moskee te bouwen en veel streng Islamitiese landen geen kerken zegt toch al genoeg voor iemand ,die een beetje kan nadenken!

  • Loekie zegt:

   Naar verluidt was er iemand die werd geslagen, gegeseld, gekruisigd. Niemand die daarover rept, zal wel wezen. Maar als er op een paar stenen muren iets gekalkt wordt door, inderdaad, waarschijnlijk een paar pubers, dan is er algemene paniek en ontzetting. Politie en leger extra paraat, stille tochten, bloemen leggen, geld inzamelen, excuses aanbieden en wat al niet. En Wilders heeft het natuurlijk gedaan.
   Bovenstaande is zwaar overtrokken natuurlijk, maar misschien, in de kern geeft het wel iets weer van de huidige paranoia.

  • wal suparmo zegt:

   Het Mohammadaanse huis van hun god Allah als zijnde zijn huis ( bai’tul Allah) in Mecca dat is de ZWARTE METOOR STEEN die door de Mohammadaanen vereerd worden terwijl ze zelf als zijnde een ideologi van anti BEELDEN VERERING zijn. Het was volgens de Aljazaira TV in September door een ander Mohammadaanse GROEP de HOUTHY uit YAMMAN met een Rusisch Rocket beschoten.Gelukkig is het op 60 km ver door een Americaanse Defensie rocket vereideld.Als de KAABAH vernietig is dan is 50% van de Arabische regerings budget verdwenen want elk jaar gaan ongeveer 3 millioen mensen de steen aanbidden als zeine een PILGRIMAGE tegen een lucatieve prijs en de olie prijzen zijn met 50% verlaagt.Zodat Saudi Arabia al een paar maanden geleden moet gaan bezuinigen. Bovendien omdat ze a.h.w ook helemaal geen export hebben.

 5. bokeller zegt:

  Pak Bert,
  De islamitische gelovigen in Suriname hebben/hadden
  ook twee stromingen ‘: de West bidders en Oostbidders’
  Wat ik van weet is dat de eerste Javanen hun oude
  gewoonte om bij het bidden naar het westen te keren
  behielden en de jongeren zich naar het oosten richten.
  En zover ik het weet zijn er geen problemen mee.
  siBo

  • bert zegt:

   Klopt helemaal ! U bent goed op de hoogte,behalve de laatste zin,kijk je bid ( ik niet) als Moslim altijd naar Mekka toe ,vanuit Indonesia dus naar het westen maar in Suriname moet je voor Mekka naar het oosten bidden ,tja zeggen de West bidders “” An me hoela mijn familie bid al eeuwen naar het Westen toe ,ik dus ook ! “” De jongeren roepen dan dit klopt niet ! Natuurlijk formeel hebben die Pemoeda,s gelijk maar ik zou zeggen ,laat die oudjes toch!, gegeven moment zijn die West bidders allemaal dood,kan de rest gewoon naar het oosten bidden.Er waren wel degelijk problemen tussen de 2 groepen maar niet heftig eerder zoiets als een generatie -conflict .Javanen blijven Javanen ,we lossen het netjes en met hormat naar elkaar toe op ! Kunnen die Arabieren wat van leren .

 6. Jan A. Somers zegt:

  In Nederland hebben Christenen hun godsdienst mede vormgegeven in kerken. Dat mag gewoon. Die Christenen hebben hun levensovertuiging mede vorm gegeven in politieke partijen. Dat mag gewoon. Kun je gewoon vertalen naar Hindoe’s, Boeddhisten, Moslims enz. Maar je moet wel afblijven van de bezittingen van een ander. En als je aan die ander een hekel hebt (mag in Nederland ook), kun je dat in Nederland openlijk doen. En niet hard weglopen als die rotjochies na het belletje trekken.

  • bert zegt:

   Tja Mr Somers U heeft 1000x gelijk ,dat is de tolerantie van Nederland ,dat die rotjochies hard weglopen kan ik mij voorstellen ,wat zou U doen ,als u 14/15 jaar oud bent en iets stouts doet ? Juist ja hard weglopen! Kom nou als u dit ontkent,ontkent u dat u ooit jong was geweest,nu bent u een wat oudere wijze man ,die veel respect heeft onder de lezers van dit forum ,dit heb ik begrepen na het lezen van al die stukjes ! Ik zit nog niet zo lang bij deze website van Boeroeng maar heb wel begrepen dat er hier 2 iconen zijn de heren Somers en Keller ,Ik zelf zou graag de heer Hans Boers hier willen noemen maar zijn inbreng is sporadisch jammer .

   • Hans Boers zegt:

    Dank Bert voor het jammer vinden van mijn sporadische inbreng.

    Bij deze dan een hele kleine inbreng (voor Boeroeng):
    Ed Vos is niet vorig jaar maar op 24 jan 2015 overleden. Hij was 1,5 jaar verwijderd van zijn AOW.
    Op zijn graf staat: Inna Lillahi wa’inna ilaihi ro’jiun.

    • bert zegt:

     Aduh masih mudah Si Ed ! Ik heb uw website goed gelezen ,en dacht alleen ,wat heeft die jongen een moeilijke jeugd gehad ! Kasian ,1 e zijn enige broer gesneuveld in de slag om de Java zee ,2 e hij heeft zijn vader niet gekend ! 3 e Zijn moeder ook niet echt ! want die was in 1945 overleden ,gelukkig had u sorry jij een lief zusje ,bij haar overlijden had je gewoon haar ring opgeeist als aandenken ,niks mee te maken met de nichtje en neven ,mooi vond ik dat ! Eigenlijk was je zuster een soort moeder van je ! Die foto op het muurtje in Soerabaya vond ik leuk ! Echt een Indische katjong ,maar later zag ik je als oudere man leek je me Hollander geworden ( sorry ,sorry ) weet dat je dit niet leuk vind ,maar foto,s kunnen ook bedriegen, maar afgezien van alles denk ik deze jongen /man heeft het niet makkelijk gehad ,vooral ook dat zijn halfzusters niet veel van hem moesten hebben,Hans je bent nu 75 of je word het nog ,sukkelt misschien een beetje met je gezondheid maar 1 ding je sterkste kracht is je gevoel voor humor en ook je gevoel voor relativeren .Het gaat je goed heb zeer zeer veel respect voor je !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Hans Boers zegt:

     Dag Bert, dank voor je relaas en respect.. Maarre hoeft niet, want samen met mij waren er duizenden die een zelfde jeugd hebben moeten doorgaan en uiteindelijk zijn we er toch gekomen waar we nu zijn… Wrong time wrong place was het voor velen….De één krabbelde er snel weer bovenop en een ander deed er wat langer over….(En weer een ander is er nog steeds mee bezig????)

     Eensgelijks jij ook toegewenst : Het ga je goed daar in Mokum… (Heb ooit in Osdorp t.o. het voormalige Lucas mijn voetzolen versleten.)

  • wal suparmo zegt:

   Wacht maar tot een paar tientallen millioenen Mohamadaanen in Holland zijn .Dan zal je anders piepen!

   • Hans Boers zegt:

    Sabar Pak…. ojo ngunu….. Puluhan jutaan ngga iso…. Saiki wong londo ae kabeh 1,7 juta :-p

   • bokeller zegt:

    É dojoné te kó
    É gelarné klossó
    É klossóné bedah
    siBo

    • wal suparmo zegt:

     Laat maar die Indiaas.
     ON EINDIGE RIJMPE VOOR BROKELLER.
     E dajohe teko
     E gelarno kloso
     E kalasane bedah
     E buango kali
     E Kaline banjir
     E Buango pinggir
     E Pinggire assat
     E. Buango darat
     E. Darate ono jadah mambu
     E Pakakno asu
     E Asune mati
     E Buango kali
     E Kaline banjir
     E Buango pinggur etc, etc…..

 7. bert zegt:

  Dimana mr De La Croix !!!!!!!!!!!!!!!

  • Pierre de la Croix zegt:

   Het is mr. De la Croix kennelijk niet toegestaan zich te weren tegen zure trollenregen en zit daarom diep weggedoken in zijn schuttersputje.

   Pak Pierre

   • Jan A. Somers zegt:

    Lekker rustig toch! Even weg van al die mensen die vergeten zijn dat de meeste slachtoffers van terroristische aanslagen nog steeds zijn gevallen in New York. Los van die Amerikanen die elkaar uitmoorden met hun vrije wapens. Niet zo erg, omgelegd door eigen volk. Zonder Akbar الله أَكْبَر, Allāhu akbar.

    • e.m. zegt:

     @Los van die Amerikanen die elkaar uitmoorden met hun vrije wapens.@

     2014 – absoluut aantal dodelijke slachtoffers schietincidenten: 12.555
     2015 – absoluut aantal dodelijke slachtoffers schietincidenten: 13.487
     2016 – absoluut aantal dodelijke slachtoffers schietincidenten: 15.060

     Alleen al ‘gisteren’19 februari 2017: 29 dodelijke slachtoffers gerapporteerd

    • Ron zegt:

     Op een bevolking van 326,022,653 mensen 15060 moorden in 2016 is dat 0.0046%, dacht ik.

    • Loekie zegt:

     Nog los van de vraag wat de etniciteit van de daders is.

    • e.m. zegt:

     Ja, als het jullie niet om de doden gaat(!) en er dus zo naar kijken, dan hebben de Japanners in Nederlands-Indië eigenlijk best wel veel Indo-levens gespaard, zeg maar.

     Wat een gasten, zeg . . .

    • Loekie zegt:

     Ja. Zo heeft het Knil ook veel Indonesische levens gespaard, zeg maar.

    • e.m. zegt:

     Dat is juist! Ongeveer 70 miljoen Indonesiërs . . .

   • bert zegt:

    Behandelen ze ex militairen in Nederland zo ? Inplaats van een goed huis met alle gemakken voorzien moeten die arme drommels zich maar behelpen met een schuttersputje op de hei,kleding en voedsel waarschijnlijk van de voedselbank ,achterstallig salaris moeten ze maar halen bij ayatollah Khomeini !

 8. wal suparmo zegt:

  Sinyo Piet lagek mumpet!

  • bert zegt:

   Ah woont Pak Pierre zo ! nou niet slecht,hij loert natuurlijk op trollen ! Hoeveel punten zou dit huis scoren op alle voorzieningen ? Is er een nooduitgang ? Hoe zit het met de brand beveileging ? Is er een balcon ? Enfin er is gelukkig geen trap ! ja want op die leeftijd ! Denk dat zo,n huis in Amsterdam op z,n minst 1300 euro moet opleveren ! p.m

   • e.m. zegt:

    Tjonge Jonge ! Wat een regelkennis; is de brandweer zo vaak langs moeten komen ? 😉

    • bert zegt:

     Ha ha ha humor houd ik van ,nee de brandweer nog net niet ! maar de rest van die malloten wel en dan maar zeiken over regels en weet ik veel,ben ook maar een domme Indo ! Kijk een slimme Indo uit Italie of zo kan ze op een gepaste wijze te woord staan maar ik word meteen boos en sla er ook meteen op los,ja dom weet het maar sudah !

    • Jan A. Somers zegt:

     “een domme Indo !” Aangepaste Belgenmop: Als Indo’s uit Nederland emigreren naar België stijgt in beide landen de gemiddelde I.Q. Overigens blijf ik van mening dat je dient af te blijven van de spullen van een ander. Ook van de spullen van Moslims dus.

    • PLemon zegt:

     @Hr Somers “je dient af te blijven van de spullen van een ander.’

     Dat geldt denk ik ook andersom…? of is dat etnisch profileren.😉
     https://www.quest.nl/artikel/belanden-allochtone-nederlanders-echt-zo-vaak-in-de-criminaliteit

    • Jan A. Somers zegt:

     Uiteraard. Voor wat betreft de overheid naar de burgers geldt art, 1 van de grondwet. Maar voor burgers onderling is het wetboek van strafrecht handiger. Een probleem blijft natuurlijk dat, zoals in het geval van deze moskee, de daders laf hard weglopen.

 9. Het Mohammadanisme beschermt de vrouw omdat de vrouw een 2 rang schepsel is. Niet samen met de MAN gcrieerd.Ook alleen maar de helfd van de ervennis rechten dan die van een man en ook geen gelijkwaardige rechten bij en huwelijk scheiding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.