De Indische buurt in Baarn

Tijdens mijn werkzaamheden als vrijwilliger bij de Historische Kring Baerne (HKB) kwam ik een tweetal jaren geleden in aanraking met het bijzondere project ’INDISCHE BUURTEN IN NEDERLAND’.   De initiator van het project, de heer Dick Rozing uit Amersfoort, vroeg ons (HKB) de door hem geschreven tekst over de Baarnse Indische Buurt te bekijken en waar nodig van commentaar te voorzien. Ook leverde de HKB een groot aantal van de door hem bij het verhaal gebruikte illustraties. Het project dat momenteel  een vijftigtal verhalen omvat is te bekijken via de site http://www.indischebuurten.nl. Later dit jaar (2017) zullen de verhalen gebundeld worden in een boek.     Groenegraf.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.